Dzisiaj jest 08 lip 2025, 9:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Wybacz ale jeśli pierwszy mecz wyglaliście 1 punktem to raczej zbyt duża przewaga nie jest i gdyby nasi trafiali wolne to moglibyśmy wygrac a jeżeli my wygrywamy u was 15 punktami to chyba coś znaczy

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 20:52 przez kwiatek1991, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Może porozmawiamy o tym kto jest hero po zakończeniu serii?
Ja mam uprzedzenia do niektórych zawodników Czarnych i tyle :P
ale nie będę was tu napędzał, bo się słupszczanie dopiero nabuzują :D:D:D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Nie , teraz modlimy sie o jak najszybsze przyjscie moderatora Paawlusa, zeby w koncu zrobil z tym smiesznym czatem porzadek i dal zasluzone ostrzezenia/bany ;)

kwiatek1991 pisze:
Wybacz ale jeśli pierwszy mecz wyglaliście 1 punktem to raczej zbyt duża przewaga nie jest i gdyby nasi trafiali wolne to moglibyśmy wygrac a jeżeli my wygrywamy u was 15 punktami to chyba coś znaczy

I nie mozemy zapomniec o tym ze w 4 kwarcie graly rezerwy bo bylo by jeszcze wiecej pkt przewagi dla nas ;)

P.S. Ktos na tym forum ze Slupska pisal ze najwieksza porazka Turowa sa kibice i w waszej cudownej hali w transmisjach telewizyjnych nie slychac kibicow druzyny przeciwnej- dzis naszych bylo slychac ;)

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 21:01 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

A czy to mówili wszyscy kibice? Jakoś nie przypominam sobie ,żebym słyszała to na naszej hali. Sorry może cos mnie omineło ale raczej problemów z koncentracja nie mam.
P.S. My nie musimy się o to modlić. ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Wiesz przegrac po dogrywce 1 punktem a wygrac na wyjeździe 15 to jednak jest różnica ale nie bd się z Toba kłocić bo to nie ma sensu

Tytuł:
rekrut
rekrut

Omar, idź dziecko już spać, albo odwiedź jakiś klub o specyficznej orientacji i zaspokoisz tam swoje mrzonki. Zostaw naszych zawodników w spokoju, nie twój interes czy będziemy się modlić i za czyje zdrowie. Może trzeba będzie za twoje, nie wiem. Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

OneLoveSuns pisze:
z Tobą nie ma sensu dyskutować załosny kwiatuszku synu kulawego żuka z alpejskiej wioski :)

To nie dyskutuj

I jeśli łąska to może mnie nie wyzywaj bo ja tego nie robię
A to mnie uraziło

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ty albo jesteś pod wpływam alkoholu albo poprostu Twoim hobby jest podnoszenie cisnienia.
napisz jutro jak będziesz w stanie ;]

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Omar Will Kill wiesz raczej było to słychac od całej hali a nie pojedyńczych ludzi. Pozdro :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie wytrzymałem.
Brak słów - merytoryczna dyskusja na poziomie, wiele wnosząca do tematu.... :-? Po prostu brawo...
Dwóch troli ze Słupska zabija sens czytania forum.
Kibice Turowa - błagam na kolanach - po prostu nie karmcie tych troli - oni mają swoje 5 minut i będą dalej podbijali bębenek.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

OneLoveSuns pisze:
skoro uważasz ze polemika z inną osobą jest " bez sensu " to uznajesz ją ( mnie) za osobą gorszą więc nie uważaj się za osobę urażoną.

Nie uważam że bez sensu tylko że jak nie chcesz to ze mną nie polenizuj ok?
I nie obrażaj mnie
Pozdro :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

żałośni jesteście. Ja wiem tyle ze w srode Turow plecy a w sobote czarni plecy i we wtorek turow wygrywa.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Swoj wysoki poziom kibice czarnych pokazali na meczu drac japy: "na kolana" . Bydlo.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czesio: "Zawsze mam orgazm jak czytam twoje posty a najwiekszy jak czytam wypociny redaktorka Szymańskiego i waszego super kapitana Sroki ".
No to Czesio do Starowicza - jak najszybciej bo takie zboczenia ze strony turystów grożą mieszkańcom terenów nadmorskich. Nie przyjeżdżaj do nas na wakacje.

Czesio: "Raz w roku to i sroka pierdnie". Elokwentny dewiant? (paawlus - sorry, ale skoro ktoś dostaje orgazmu po czytaniu testów w necie...).

CzarniFan: "Muszę przyznać że dzisiejszy wynik to dla mnie niespodzianka...czy też Turów w pewnym sensie odpuścił...my drugi raż w Zgorzelcu nie wygramy...".Wszyscy wiemy, że jesteś tylko wtedy kibicem kiedy wygrywamy...

Czesio: "Nie no czarni wy to jestescie niezle zryci" - przetłumacz mi to bo nie rozumiem slangu blokowiska - trochę stary jestem.

SKRz_Zgc: "Proponuje olac kibicow ze Slupska wyrazajacych sie na tym forum ponizej granicy dobrego smaku" - powyższe wpisy wskazują, że to Wasi kibice są bliżej smaku dorsza z ubiegłego roku (to żart i porada dla normalnych z Dolnośląskiego: w wakacje nie zamawiajcie dorsza bo jest mrożony - polecam fląderkę)

OneLoveSuns: "czarnifan zwykły podlizywacz widać, nikogo ze Zgorzelczan nie urazilem a Ty mi o dzieciach NEO ?". Wciąż to powtarzam - to syndrom sztokholmski - ktoś musiał mu coś zrobić. To samo pisze na brzytwie myśląc, że jest obiektywny. Kolgejt już go raz fajnie nazwał - lizus słupski.

I Czesio znów swoje sex-odjazdy z ekstrementami: "To ja napisalem o Sroce i nie ze sie zesra tylko pierdnie nie przekrecaj:.

Do Omar... i OneLove... - nie dajcie się prowokować i bez wulgaryzmu oraz homofobii! Chociaż o wyzywaniu o pedałach to teraz się dowiaduję - niby w Słupsku ktoś coś takiego krzyczał? Nagrajcie i przedstawcie bo nie kumam.

KK Zgorzelec w licznie chyba 12-14 osób - wielki respect za próbę walki na trybunach w pierwszych 15 min. Wiem - mistrzostwa KK - mam nadzieję, że w sobotę będzie Was więcej (też dostaniecie brawa) - jak było dzisiaj widać: miejsce czeka.

I jeszcze jedno co do awantury Bakic-Witka: Byłem blisko (4m): Bakic spadł (aktorsko - to fakt) na Baileya i wtedy... Witka PO PROSTU BAKICA UDERZYŁ!!!. Oczywiście nie było sędziego przy linii bocznej (bo po co? - i tak nikt im nic nie zrobi), a powinien być odgwizdany niesportowy Witki. Słupska ławka (niestety - nie sędziowie) doskonale to widziała i stąd taka reakcja Dutkiewicza i reszty. Nie chcę Witki w reprezentacji! - są szczęśliwie lepsi na tę pozycję. Witka okazał się niezłym chamem bez charakteru - nie bez powodu nie rzucił dwóch osobistych (w piekle).

i na koniec: +20. -30, +15... jest 2:2 - to play-off.

po edycji: i właśnie przeczytałem, że jestem bydłem :( dziękuję - tak się odpowiada idiotom, którzy nie wiedzą, że nimi są).

edit:
Dostałeś ostrzeżenie za recydywę z cytowaniem.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 21:31 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

OneLoveSuns i Ty jesteś kibicem Turowa. Wybacz nie widać a po twoim stwierdzeniu "ze mozecie zagrac w Zgorzelcu bez waszego "Bożyszcza Zgorzelckich Klubow gejowskich " Damira El'Gejo Miljkovic'a" raczej widac że jesteś ze Słupska więc może skończysz temat.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.