Czesio: "Zawsze mam orgazm jak czytam twoje posty a najwiekszy jak czytam wypociny redaktorka Szymańskiego i waszego super kapitana Sroki ".
No to Czesio do Starowicza - jak najszybciej bo takie zboczenia ze strony turystów grożą mieszkańcom terenów nadmorskich. Nie przyjeżdżaj do nas na wakacje.
Czesio: "Raz w roku to i sroka pierdnie". Elokwentny dewiant? (paawlus - sorry, ale skoro ktoś dostaje orgazmu po czytaniu testów w necie...).
CzarniFan: "Muszę przyznać że dzisiejszy wynik to dla mnie niespodzianka...czy też Turów w pewnym sensie odpuścił...my drugi raż w Zgorzelcu nie wygramy...".Wszyscy wiemy, że jesteś tylko wtedy kibicem kiedy wygrywamy...
Czesio: "Nie no czarni wy to jestescie niezle zryci" - przetłumacz mi to bo nie rozumiem slangu blokowiska - trochę stary jestem.
SKRz_Zgc: "Proponuje olac kibicow ze Slupska wyrazajacych sie na tym forum ponizej granicy dobrego smaku" - powyższe wpisy wskazują, że to Wasi kibice są bliżej smaku dorsza z ubiegłego roku (to żart i porada dla normalnych z Dolnośląskiego: w wakacje nie zamawiajcie dorsza bo jest mrożony - polecam fląderkę)
OneLoveSuns: "czarnifan zwykły podlizywacz widać, nikogo ze Zgorzelczan nie urazilem a Ty mi o dzieciach NEO ?". Wciąż to powtarzam - to syndrom sztokholmski - ktoś musiał mu coś zrobić. To samo pisze na brzytwie myśląc, że jest obiektywny. Kolgejt już go raz fajnie nazwał - lizus słupski.
I Czesio znów swoje sex-odjazdy z ekstrementami: "To ja napisalem o Sroce i nie ze sie zesra tylko pierdnie nie przekrecaj:.
Do Omar... i OneLove... - nie dajcie się prowokować i bez wulgaryzmu oraz homofobii! Chociaż o wyzywaniu o pedałach to teraz się dowiaduję - niby w Słupsku ktoś coś takiego krzyczał? Nagrajcie i przedstawcie bo nie kumam.
KK Zgorzelec w licznie chyba 12-14 osób - wielki respect za próbę walki na trybunach w pierwszych 15 min. Wiem - mistrzostwa KK - mam nadzieję, że w sobotę będzie Was więcej (też dostaniecie brawa) - jak było dzisiaj widać: miejsce czeka.
I jeszcze jedno co do awantury Bakic-Witka: Byłem blisko (4m): Bakic spadł (aktorsko - to fakt) na Baileya i wtedy... Witka PO PROSTU BAKICA UDERZYŁ!!!. Oczywiście nie było sędziego przy linii bocznej (bo po co? - i tak nikt im nic nie zrobi), a powinien być odgwizdany niesportowy Witki. Słupska ławka (niestety - nie sędziowie) doskonale to widziała i stąd taka reakcja Dutkiewicza i reszty. Nie chcę Witki w reprezentacji! - są szczęśliwie lepsi na tę pozycję. Witka okazał się niezłym chamem bez charakteru - nie bez powodu nie rzucił dwóch osobistych (w piekle).
i na koniec: +20. -30, +15... jest 2:2 - to play-off.
po edycji: i właśnie przeczytałem, że jestem bydłem

dziękuję - tak się odpowiada idiotom, którzy nie wiedzą, że nimi są).
edit:
Dostałeś ostrzeżenie za recydywę z cytowaniem.
Paawlus