jakobsprenger pisze:
To ma swoją medyczna nazwę: Schizofrenia.
NIe chcę być złośliwy wobec Ciebie ale właśnie w Twoim postępowaniu moznabybyło .... itd.
jakobsprenger pisze:
To by tłumaczyło, to poczucie wielkości
Ja testem dumny, że medialnie Nikos jest większy ode mnie.
Jestem dumny, że On i jego zespół są sławni i promują Zgorzelec.
Czy tak samo rozsławiłeś Zgorzelec?
Jeśli nie. to podejrzewam najzwyklejszą "zazdrość rodaka o sławę i wielkość sąsiada".
Wybacz. Takie wrażenie odnoszę.
jakobsprenger pisze:
Wygodna wymówka dla żenującego poziomu Festiwalu.
Twoje zdanie szanuję ale nie pozwolę sobie z nim zgodzić.
Moim zdaniem, jeśli Nikos uzbiera ze cztery razy wiecej pieniędzy niż ma, to zrobi lepszy festiwal niż inne tego typu folklorystyczne festiwale w Polsce.
Mieliśmy już tego przykłady.
jakobsprenger pisze:
rzeczywiście nie ma gdzie szipilki włożyć...
Ja też zmanipuluję Ci obraz. Nawet Twój.
Festiwal niedługo. Ja też zrobię zdjęcia. Ciekaw jestem, czy przedstawią tren sam festiwal.
przekorny pisze:
burmistrz na samej tylko podwyżce pensji zyskał sporo ponad 20 tys. zł. rocznie, czyli mniej więcej 1/4 środków wydatkowanych przez poprzedniego burmistrza na Festiwal Grecki.
Taki9e rzeczy też mnie denerwują.
Moim zdaniem, to zwykła pazerność.
Uważam, że obecni radni, którzy uchwalili podwyżkę dla burmistrza, po zakończeniu kadencji powinni się z tego wyspowiadać.
Marko czy mógłbyś odpowiedzieć na pytanie:
Jacy radni uchwalili podwyżkę wynagrodzenia dla osoby piastującej, niestety, funkcję burmistrza?
przekorny pisze:
okrzyk bojowy w trakcie kampanii wyborczej brzmiał, przypomnę:
"W Zgorzelcu może być lepiej
O tych i innych krzykach osoby piastującej, niestety, funkcję burmistrza będę przypominał sukcesywnie, w miarę zbliżania się końca jego kadencji aby jemu i jego szefom nie chciało się wystawić powtórnie "osobę sterowaną numerycznie" na stanowisko burmistrza.
Mam pretensje do jego szefów, że oni nie sprawdzili człeka a ja im uwierzyłem w ciemno licząc, na uczciwość.
Pomyliłem się.
jakobsprenger pisze:
W niektórych gminach odpowiednio potraktowano samorządowców skazanych prawomocnym wyrokiem za jazdę po pijaku
Za działania burmistrza Zgorzelca, jak i starosty powiatu daję na czerwoną kartkę.
P
G
Osobiście nic nie mam do burmistrza Zgorzelca, jedynie ...