Dzisiaj jest 19 cze 2025, 18:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

A czy Wy wszyscy krytycy nowego zarządu tak samo pisaliście wcześniej,bo nie zauważyłem. Dajcie im w spokoju popracować,zapoznać się z dokumentacją,przedyskutować nowe pomysły,może zrobić zmiany......ale dajcie chwilkę na to,żeby mogli popracować i wtedy oceniajcie......

Tytuł:
rekrut
rekrut

REP mówią że kobieta zmienną jest jeśli z tej strony nie znałeś PANA PREZESA to teraz już znasz ale prosiłbym nie obrażaj słowami PROSTACTWO I CHAMSTWO może PAN PREZES przeanalizuje swoje wypowiedzi i przeprosi na forum publicznie za swoje zachowanie ( wypowiedzi ) a może on nie miał tego na myśli tylko my wszyscy żle czytamy ( bez zrozumienia ) a ludzie z jego zarządu wiedzą że on miał jakieś powody żeby tak napisać tej osobie ale nie potrafią powiedzieć jakie .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Asafa pisze:
Czasami jest tak że z powodów zdrowotnych nie każdy może krzyczec a w sercu jest większym kibicem niż połowa tych wydzierających się !

Przypomniałem wypowiedź kubi0207.
Katrin napisała o problemach zdrowotnych a kubi Jej w ten sposób odpisał.
Tak biorąc pod uwagę wypowiedzi.
Pozdrawiam

To akuratnie nietyczyło sie katrin, tylko tych osób które tam przychodzą aby sie pokazać innym a nie kibicować. Katrin miała jasne i zrozumiałe wytłumaczenie.

[ Dodano: Pią Paź 30, 2009 1:49 pm ]
Hakunamakatek pisze:
Takie pytanie !
W jakim wieku można się zapisać do Klubu Kibica? :D

z tego co tomczan napisał to chyba musisz mieć około 45 lat aby zachować średnią wieku :lol:
tylko niezapomnij że laska przy wejściu obowiązkowa bo jak niebędziesz miał sił krzyczeć to chociaż laską powymachujesz :smt044

Tytuł:
pismak
pismak

NIE BRONIAC PREZESA KK TUR ANI CZLONKOW ZARZADU powiem tylko jedno

marek skoncz pier...lic

Cytuj:
jak jest tylu chętnych na wyjazdy panie prezesie to proszę o kontakt ze mną zawsze mogę pomóc i pożyczę skuter (mało pali ) koszta na pewno będą mniejsze i nie trzeba opłacać ubezpieczenia mam nw

Zart powiadasz??

Hmm malo smaczny , takis madry to zapytam sie tak : A CZY TO TY BYLES TA JEDNA OSOBA KTORA SIE ZAPISALA CZY TYLKO BAWISZ SIE W OSTATNIEGO "SPRAWIEDLIWEGO"??

Cytuj:
Kibice nie patrzcie na zarząd kibicujcie drużynie

Zdaje mi sie ze ludzie o tym wiedza? Czy to twoja kolejna "madrosc ludowa" zza monitora?

Cytuj:
Takiej frekwencji na wyjazd nie było od początku istnienia KK. (czyżby pierwszy sukces nowego zarządu ) proszę napiszcie kiedy następny wyjazd to postaram się namówić kolegę i będzie nas trzech ( 300% ) takiego skoku też nie odnotował żaden zarząd to będzie też można zaliczyć na plus

Ten zarzad jest tyle czasu ze naprawde sadze iz malo jest ich winy w tym co sie stalo.

Jednakowoz ze jestem neutralny powiem tak ( prawdopodobnie przeoczylem) ale nie widzialem wzmianki o wyjezdzie 31/10/09r.

Cytuj:
Swistak mogłeś napisać że zapisał się na wyjazd cały zarząd plus jedna osoba i tak do wyjazdu by nie doszło ale zobacz jakby to brzmiało DAŁEŚ CIAŁA POPRAW SIĘ .

Hmm Swistak ciala by dal gdyby zadzownil do tej osoby i powiedzial wyjazdu nie ma a cala sprawe zrecznie i cichutko zatuszowal razem z zarzadem.
Moim zdaniem taka informacja powinna dac do myslenia i Zarzadowi i nam Kibicom.

Cytuj:
Tomczam-gratuluje samopoczucia.Ciekawe czy potraktujesz wszystkich zaproszonych do członkostwa w KK tak samo jak kolege ktoremu udzielales odpowiedzi na forum.

Czepiacie sie jednej wypowiedzi ( ktorej nie pochwalam takze- zbyt ostro) jednak calosc skladala sie do fatygi wypelnienia podania, cykniecia fotki i oczekiwania.

Cytuj:
REP mówią że kobieta zmienną jest jeśli z tej strony nie znałeś PANA PREZESA to teraz już znasz ale prosiłbym nie obrażaj słowami PROSTACTWO I CHAMSTWO

Hmm dziwna ta wypowiedz taka kurde ironiczna niby. Bo mnie osobiscie takie porownanie do kobiety poruszylo by.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Cytuj:
Tomczam-gratuluje samopoczucia.Ciekawe czy potraktujesz wszystkich zaproszonych do członkostwa w KK tak samo jak kolege ktoremu udzielales odpowiedzi na forum.

Czepiacie sie jednej wypowiedzi ( ktorej nie pochwalam takze- zbyt ostro) jednak calosc skladala sie do fatygi wypelnienia podania, cykniecia fotki i oczekiwania.

po takiej odpowiedzi jaką bynajmniej ja dostałem to niewiem czy ktoś ktokolwiek chciałby wstąpić do kk tur i współpracować z takimi osobami jak tomczan

Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 14:00 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

skończcie już te spory.... rzygać się chce jak to wszystko się czyta.....
nagle co niektórzy zaczęli się udzielać na tym forum a wcześniej siedzieli cicho....
jeszcze się nikt nie urodził co by wszystkim dogodził....zarówno poprzedni zarząd jak i obecny ma swoich zwolennikow i przeciwników, to normalna kolej rzeczy..... Ale nie wymagajcie od razu od nowych władz wielkich zmian.... Działają od niedawna a wszyscy by chcieli "rewolucji"..... Tyle lat nic się nie poprawiało i nie da się tego naprawić w miesiąc.... Nie od razy Kraków zbudowano.... Dajcie nowemu Zarządowi czas..... Za rok będziecie mogli zacząć ich rozliczać.... Ale proszę Was wyluzujcie na tym forum i pierzcie swoje "brudy" we własnym gronie, wyjaśniajcie te sprawy między sobą.....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
W dniu dzisiejszym zakończyły się zapisy na wyjazd do Kołobrzegu, na mecz z "Kotwicą".
Do chwili,gdy Świstak zamykał kiosk, zapisanych było 29 osób, z których 12 osób dokonało pełnej wpłaty, tj.20 zł. za wyjazd plus 3 zł. ubezpieczenie, natomiast z ogólnej liczby zapisanych 16 osób dokonało tylko wpłaty na ubezpieczenie.
Niefortunnie zmienił się w trakcie zbierania zapisów na wyjazd ,na mecz "Turów"-"Kotwica", także termin wyjazdu (przyp. z 21/22.11.2009. sobota/niedziela na 03.11.2009.wtorek),który zakłócił nam nasze plany związane z tym atrakcyjnym ,pod względem płacowym i miejsca ,wyjazdem.
Przesunięcie terminu wyjazdu wynikało z potrzeb Naszej Drużyny podyktowanych meczami pucharowymi.
W związku z powyższym niestety :cry: Zarząd podjął decyzję ,że wyjazdu tego nie będzie (zbyt mała ilość wpłat w terminie oraz mała frekwencja).
Wszystkie osoby,które dokonały w.w. wpłat proszę o zgłaszanie się do Świstaka w celu ich odbioru.
Jednocześnie chcę poinformować,że u Świstaka można już się zapisywać na następne mecze,tj."Turów"-"Anwil"(05./06.12.2009.((sob./nie.))) i "Turów"-"Znicz"(12./13.12.2009.((sob.-nie.))).
Zapewniam,że wyjazdy te będą nie mniej atrakcyjne cenowo niż obecne. :smt026
Pozdrawiam i przy okazji przypominam o zebraniu w dniu 03.11.2009. w Technikum Górniczym przy ul. Powstańców Śląskich o godz.18.00..
Jednocześnie osoby,które nie mogą przybyć na zebranie proszę aby swoją nieobecność usprawiedliwiały TYLKO! u mnie pod nr tel.698682147.
Oczywiście bardzo serdecznie jeszcze raz zapraszam na zebranie wszystkich nowo wcielonych Członków KK.

Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 20:12 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak napisał:
Wyjazd na mecz Sportino -Turów tj. 31.10.09r.nie odbędzie się ,zapisała się tylko 1 osoba .

Tomczan pisze:
W dniu dzisiejszym zakończyły się zapisy na wyjazd do Kołobrzegu, na mecz z "Kotwicą".

Tomczan pisze:
W związku z powyższym niestety :cry: Zarząd podjął decyzję ,że wyjazdu tego nie będzie (zbyt mała ilość wpłat w terminie oraz mała frekwencja).

Doliczając mecz z Treflem Sopot, to już trzeci odwołany wyjazd. Nie chcę być upierdliwy i nie chcę by było to odebrane głównie przez Świstaka jako dopopiep...nie się do zarządu, ale pytam dlaczego, bo jakoś mnie nie przekonują te tłumaczenia o niskiej frekwencji. Co za przeproszeniem stało się ze sponsorami? Czy nikt z zarządu nie udał się po wsparcie do nikogo? Dlaczego wyjazdy są płatne? Nie chcę się użalać, ale od zarządu, któremu ja przewodniczyłem właśnie tego się żądało- wyjazdu sponsorowanego.
Czy na tym p[olega Wasze działanie? Do zobaczenia na zebraniu... Resztę wypierzemy w "naszej" pralni. :)

Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 23:37 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Krzysiek jak byś nie zauważył to wyjazdy do Sopotu i do Kołobrzegu był i będzie w środku tygodnia. Z poprzednich sezonów takie wyjazdy się nie odbywały, bo nie było chętnych. Nie mówie że wszystkie, bo gdzieś, kiedyś pojechało się w środę, ale to był pojedyńczy przypadek. Co do Inowrocławia to nie wiem czemu sie nikt nie zapisał.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Cytuj:
Co do Inowrocławia to nie wiem czemu sie nikt nie zapisał.

Bo większość osób nie jedzie dla samego kibicowania naszemu zespołowi ze "słabszym" rywalem ale po to by zobaczyć silniejsze zespoły w akcji. I co do sponsoringu wyjazdów jakby takowy kiedyś był to może trzeba byłoby zacząć od tych meczy z łatwiejszymi teoretycznie rywalami żebyśmy byli w każdej hali.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytat:
Zgorzelec, 21.12.2008
Wyjazdy na mecze II rundy
Zapraszamy na wyjazdy na mecze naszej drużyny w rundzie rewanżowej Polskiej Ligi Koszykówki.
Wyjazdy w drugiej rundzie na mecze są zaplanowane następująco:
10-01-2009 - Sopot - koszt 85 zł+3 zł ubezpieczenie;
24-01-2009 - Ostrów Wlkp. - koszt 38 zł + 3 zł ubezpieczenie
28-02-2009 - Warszawa - koszt 76 zł + 3 zł ubezpieczenie

18-02-2009 miał odbyć się wyjazd do Włocławka, ale niestety jest to ,środa i nauczony przypadkami z pierwszej rundy wiem, że nie będzie wystarczającej liczby chętnych, aby wypełnić autobus.

Powyższe koszty skalkulowałem na podstawie wyceny z PKS i nie podlegają one dyskusji. Pierwszeństwo w wyjeździe mają oczywiście członkowie KK TUR, ale osobom z poza klubu nie mówimy "NIE". W przypadku wyjazdu sponsorowanego jadą wyłącznie członkowie KK TUR, nawet gdyby brakowało kilku osób do wypełnienia autobusu.

Zapisów można dokonywać jak zwykle u Świstaka w kiosku KOLPORTER.
Krzysztof Bajda

No właśnie, jak to jet z tymi cenami i sponsorowanymi wyjazdami. Skoro grengoo już tak dokładnie rozkłada to na czynniki pierwsze, to warto przypomnieć, że za poprzedniego zarządu wyjazd do Warszawy kosztował właśnie ponad 70,00 zł, a obecnie 25,00. To lepiej niby było wtedy? A po drugie to pomimo, że wyjazd jest odwołany ze względu na małą frekwencję, to była jednak możliwość zapisania się na ten mecz. A właśnie poprzednio już z góry uprzejmie zadecydowano, że żadnych zapisów nie będzie, bo mecz jest w środku tygodnia. I nikt nie miał nawet szansy się zapisać. Prezes sam zadecydował jednoosobowo, czy dać wybór kibicom czy nie.
:smt082 ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Klaudi mała sugestia techniczna: naucz się cytować, bo źle się to czyta i w pierwszej chwili myślałem, że posłużyłeś się moim nazwiskiem.

Skoro pytasz na forum jak to jest, to ci odpowiem, że zapytaj nowego prezesa czyją zasługą są ceny za wyjazdu w tym sezonie i o ile będzie obiektywny i nie będzie chciał sobie tego przypisać jako sukces swojego zarządu, to ci odpowie.

Miałem ci nie dowalać, ale męczy mnie już polemika z tobą więc napiszę ci tak, że gdybyś wykazał się posiadaniem choćby odrobiny inteligencji i po swojej edukacji posiadał umiejętność czytania ze zrozumieniem, a w konsekwencji właściwej interpretacji czytanego tekstu, to zauważył byś, że w moim wpisie mowa jest o drugiej rundzie, a co za tym idzie próby zorganizowania kilkunastu wyjazdów w pierwszej rundzie pozwoliły mi na ocenę zainteresowania wyjazdami i stąd decyzja o odwołaniu wyjazdu.

Z tobą kończę polemikę tu na forum i o ile posiadasz odrobinę cywilnej odwagi, by nie chować się pod nickiem, to pogadaj ze mną na zebraniu, a postaram ci się wyjaśnić twoje problemy.

Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 6:52 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ok. przepraszam za cytat,
a Możesz mi jeszcze wyjaśnić dlaczego krytykujesz odwołane wyjazdy z braku frekwencji a za twoich czasów nauczony przypadkami Odwoływałeś wyjazd.

Ja myślę że Ty nie pogodziłeś się ze Swoim odejściem. :smt084

Dajmy im spokojnie popracować na pochwały i krytykę przyjdzie czas Wolał bym to pierwsze, bo te kłótnię do niczego nie prowadzą.. Pozdrawiam ]:->

Co Ich nie zabije to Ich wzmocni !! :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
a Możesz mi jeszcze wyjaśnić dlaczego krytykujesz odwołane wyjazdy z braku frekwencji a za twoich czasów nauczony przypadkami Odwoływałeś wyjazd.

Po pierwsze nie krytykuję, tylko zapytałem, a po drugie ja odwołałem wyjazd jako ówczesny prezes, ale nie była to decyzja moja tylko podjęta była wspólnie przez wszystkich obecnych na zebraniu KK członków, a mnie przypadł obowiązek poinformowania o tym na forum.

Klaudi pisze:
Ja myślę że Ty nie pogodziłeś się ze Swoim odejściem. :smt084

wręcz przeciwnie, ale jestem teraz na tyle dociekliwy, jak czyniono to wobec mojej osoby przez jednego z członków zarządu, który ustąpił, a który to członek zasiada w obecnym zarządzie.

Jeżeli zaś chodzi o koszty wyjazdów, to wtedy były one skalkulowane przeze mnie na podstawie wyceny PKS przy założeniu, że nie będzie sponsora, ale poza wyjazdem do Ostrowa wyjazd do Warszawy, Sopotu i Włocławka odbył się wyłącznie za koszt ubezpieczenia 3zł oraz wejściówki na mecz, a na resztę pozyskaliśmy sponsorów.
Możesz nie wiedzieć i wszyscy czytający to forum więc wyjaśnię bez oczekiwania na odpowiedź nowego prezesa KK TUR.
Jeszcze przed podaniem się do dymisji przedstawiciele poprzedniego zarządu wynegocjowali z Prezesem KS Turów Janem Michalskim, że klub sportowy Turów dołoży do każdego organizowanego przez KK TUR wyjazdu 50% jego kosztów i stąd tak niskie ceny wyjazdów na ten sezon, a moje pytania o przyczyny braku wyjazdów są bardzo prozaiczne zakładając, że "nowy" zarząd musi postarać się jedynie o 50% planowanych kosztów wyjazdu.

[ Dodano: Pon Lis 02, 2009 10:26 am ]
Klaudi pisze:
Dajmy im spokojnie popracować ]:->

Tzn. do kiedy?
Ja jak dobrze pamiętam, wraz z zarządem, który został wybrany od razu musieliśmy stawić czoła wyzwaniom jakie były przed nami. Pierwszym z nich było zorganizowanie wyjazdu na mecz w tym samym tygodniu, w którym zostaliśmy wybrani.

Klaudi pisze:
na pochwały i krytykę przyjdzie czas

...a Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze już w lutym...

Klaudi pisze:
Co Ich nie zabije to Ich wzmocni !!

...a kto tu mówi o zabijaniu?...

Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 10:27 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Grengo nie pisz głupot ,KLAUDI ma rację .Szacunek dla KLAUDI !!!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Pon Lis 02, 2009 12:27 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.