Klaudi pisze:
a Możesz mi jeszcze wyjaśnić dlaczego krytykujesz odwołane wyjazdy z braku frekwencji a za twoich czasów nauczony przypadkami Odwoływałeś wyjazd.
Po pierwsze nie krytykuję, tylko zapytałem, a po drugie ja odwołałem wyjazd jako ówczesny prezes, ale nie była to decyzja moja tylko podjęta była wspólnie przez wszystkich obecnych na zebraniu KK członków, a mnie przypadł obowiązek poinformowania o tym na forum.
Klaudi pisze:
Ja myślę że Ty nie pogodziłeś się ze Swoim odejściem.

wręcz przeciwnie, ale jestem teraz na tyle dociekliwy, jak czyniono to wobec mojej osoby przez jednego z członków zarządu, który ustąpił, a który to członek zasiada w obecnym zarządzie.
Jeżeli zaś chodzi o koszty wyjazdów, to wtedy były one skalkulowane przeze mnie na podstawie wyceny PKS przy założeniu, że nie będzie sponsora, ale poza wyjazdem do Ostrowa wyjazd do Warszawy, Sopotu i Włocławka odbył się wyłącznie za koszt ubezpieczenia 3zł oraz wejściówki na mecz, a na resztę pozyskaliśmy sponsorów.
Możesz nie wiedzieć i wszyscy czytający to forum więc wyjaśnię bez oczekiwania na odpowiedź nowego prezesa KK TUR.
Jeszcze przed podaniem się do dymisji przedstawiciele poprzedniego zarządu wynegocjowali z Prezesem KS Turów Janem Michalskim, że klub sportowy Turów dołoży do każdego organizowanego przez KK TUR wyjazdu 50% jego kosztów i stąd tak niskie ceny wyjazdów na ten sezon, a moje pytania o przyczyny braku wyjazdów są bardzo prozaiczne zakładając, że "nowy" zarząd musi postarać się jedynie o 50% planowanych kosztów wyjazdu.
[ Dodano: Pon Lis 02, 2009 10:26 am ]Klaudi pisze:
Dajmy im spokojnie popracować
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Tzn. do kiedy?
Ja jak dobrze pamiętam, wraz z zarządem, który został wybrany od razu musieliśmy stawić czoła wyzwaniom jakie były przed nami. Pierwszym z nich było zorganizowanie wyjazdu na mecz w tym samym tygodniu, w którym zostaliśmy wybrani.
Klaudi pisze:
na pochwały i krytykę przyjdzie czas
...a Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze już w lutym...
Klaudi pisze:
Co Ich nie zabije to Ich wzmocni !!
...a kto tu mówi o zabijaniu?...