Dzisiaj jest 20 cze 2025, 20:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak widać "wycieczek personalnych" ciąg dalszy, choć nie w formie bezpośredniej, ale debat nad nimi.
Faktem pozostaje, że ruszanie komuś nazwiska, przyczyn ich zmiany jest po prostu podłe, ale ten wątek dotyczy "KK TUR", więc mam pytanie.
Krzysiek, czy członek "KK TUR" nie ma obowiązku przebywania w czasie meczu w barwach klubowych i dopingowania drużyny? Jeżeli tak, to dlaczego ostatnio nie ubierasz się w barwy i nie kibicujesz? Jeżeli Twoje obecne obowiązki względem Twojego pracodawcy, czyli jednego z portali koszykarskich stoją w sprzeczności ze sobą, to chyba powinieneś wybrać.
Apeluję do Twojego poczucia przyzwoitości i opowiedzenia się, czy chcesz być fotoreporterem, czy aktywnym kibicem "KK TUR".
Nie da się mieć ciastka i zjeść ciastka. Pierwszy krok wykonałeś rezygnując z "prezesowania", choć ja osobiście uważam, że radziłeś sobie dobrze, mimo, że nie zawsze się z Tobą zgadzałem. Czas wykonać drugi krok. W którą stronę pójdziesz, to Twoja sprawa, ale nie bądź hipokrytą, mówiąc, że jesteś aktywnym członkiem klubu kibica w czasie robienia zdjęć. Sam będąc prezesem obligowałeś wszystkich do przestrzegania regulaminu.
Pozdrawiam i bez urazy. To nie jest personalna wycieczka :smt096 .

Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 13:19 przez tomassino82, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tomassino82 - takie pytania i wątpliwości załatwia się pisząc na PW do konkretnego usera, a nie na ogólnym forum.

To jest na razie słowne ostrzeżenie i proszę wszystkich o pomyślenie nad tym co się piszę "do wszystkich".

Tytuł:
pismak
pismak

Klaudi pisze:
Sob Lis 07, 2009 7:33 pm ]
grengo napisał/a:
faworynka napisał/a:
To się nazywa obiektywizm dziennikarski
Nazwisko autora jednak wyjaśniło mi ten obiektywizm...

...obiektywizm był jak najbardziej zachowany, a co do nazwiska to Ciebie i mojego syna różni to, że On ma odwagę i nie wstydzi się swojego nazwiska, a Ty niestety wolisz chować się pod nickiem.

Ciekawi mnie czy tego pierwszego też by się nie wstydził jak Tatuś :oops: :lol: :smt026

Powiem ci, że jesteś człowieku żałosny. Nie twoja sprawa, czy mam takie nazwisko czy inne, mogę sobie je zmieniać jak mi się podoba. Brakuje ci argumentów albo zarzutów i wpierdzielasz się w czyjeś życie. Uważaj tylko, żeby tobie ktoś kiedyś nie wpierdzielił, bo zamiast nosić okulary, będziesz chodził z psem przewodnikiem... Grzej się gościu. Fr*jer.

Bez odbioru.

edit:
Ten Twój post został potraktowany jako jednostkowa replika, w dodatku bez wyzwisk, dlatego nie otrzymałeś ostrzeżenia. DALSZE WYCIECZKI PERSONALNE Z KAŻDEJ ZE STRON ZAKOŃCZĄ SIĘ OSTRZEŻENIAMI> PROSZĘ WYJAŚNIAĆ SWOJE SPRAWY OSOBIŚCIE - NA PW LUB "TWARZĄ W TWARZ".
Paawlus

Ostatnio zmieniony 12 lis 2009, 0:17 przez tur16, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

tomassino82 pisze:
Krzysiek, czy członek "KK TUR" nie ma obowiązku przebywania w czasie meczu w barwach klubowych i dopingowania drużyny? Jeżeli tak, to dlaczego ostatnio nie ubierasz się w barwy i nie kibicujesz? Jeżeli Twoje obecne obowiązki względem Twojego pracodawcy, czyli jednego z portali koszykarskich stoją w sprzeczności ze sobą, to chyba powinieneś wybrać.

No cóż sam sobie odpowiedziałeś, ale jeszcze uzupełnię Twoją i wszystkich zainteresowanych wiedzę: wybrałem tzw. chlebodawcę rezygnując jednocześnie z chlebobiorcy, co nie znaczy, że przestałem być członkiem KK. Jak jednak zauważyłeś ja nie oglądam meczu, mimo, że na nim jestem. Ja go utrwalam aparatem i uwierz mi,że nie jest to proste wbrew pozorom. Zajęcie, którym się teraz param nakazuje mi zachowanie bezstronności, mimo że sercem jestem z naszą drużyną.

tomassino82 pisze:
nie bądź hipokrytą, mówiąc, że jesteś aktywnym członkiem klubu kibica w czasie robienia zdjęć.

Z całym szacunkiem dla Ciebie wskaż mi gdzie twierdziłem, że jestem aktywny robiąc zdjęcia. Wręcz przeciwnie rezygnując powiedziałem, że jest to jeden z powodów, dla którego rezygnuję.

tomassino82 pisze:
Pozdrawiam i bez urazy. To nie jest personalna wycieczka :smt096 .

Ja tego tak nie odbieram, więc jest OK i proszę aby admin bądź moderatorzy również tego tak nie odbierali, bo faktycznie chyba gdzieś zapomniałem na forum podać swoje powody rezygnacji.

Pozdrawiam

Kończąc dodam jeszcze dla wszystkich zainteresowanych, że ja grengo po pewnych ustaleniach z Tomczanem zaprzestaję zamieszczania ripost na zarzuty stawiane mi na tym forum przez mniej lub bardziej mi przeciwnych ludzi w KK. Jednocześnie informuję, że o ile ktokolwiek z KK będzie miał ochotę jeszcze w jakikolwiek sposób mnie oskarżać, czy dyskredytować, to niech zrobi to na zebraniu KK, a nie jak "Bohater" zza monitora, któremu brak cywilnej odwagi by zarzucić mi coś twarzą w twarz. Celowo napisałem dużą literą.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z tego co się orientuję, to nie tylko Prezesi muszą się stosować do zasad w KK, ale zwykli członkowie też, więc według mnie łamiesz regulamin.

Świstak pisze:
A ja dodam co się działo w łodzi z biletami?

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 10:41 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Chciałem się też zapytać o co chodzi Świstakowi, bo mimo że nie byłem na ME, to chodzą jakieś słuchy o biletach, oraz dlaczego pewien starszy członek KK nie pojechał na ME, a było tam co najmniej troje ludzi niezrzeszonych, w tym dziewczyna Twojego syna (chyba, że się mylę, a ona jest członkiem KK)?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tomassino82 pisze:
Chciałem się też zapytać o co chodzi Świstakowi, bo mimo że nie byłem na ME, to chodzą jakieś słuchy o biletach, oraz dlaczego pewien starszy członek KK nie pojechał na ME, a było tam co najmniej troje ludzi niezrzeszonych, w tym dziewczyna Twojego syna (chyba, że się mylę, a ona jest członkiem KK)?

jezeli chodzi o bilety to z tego co sie orietuje to przed meczem mozna bylo je kubic w kasie.lodz byla tak przygotowana ze koniki nie zarobili na tych biletach tak jak we wroclawiu wiedz nie sadze ze ktos nawet jak zostaly jakies bilety mogl je sprzedac.a ze ktos nie pojechal na ten wyjazd a jest starszym czlonkiem kk to tak bywa wystarczy popatrzec kto tam byl . dlatego duzo ludzi moglo by mowic dlaczego to nie jaa bylem.mistrzostwa byly we wrzesniu i ich temat powinien byc zamkniety

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

WITAM WSZYSTKICH.
W imieniu Zarządu KK"TUR" zapraszam wszystkich Członków Klubu Kibica wraz z Osobami towarzyszącymi na spotkanie opłatkowe w dniu 14.12.2009.r., które odbędzie się w auli Technikum Górniczego przy ul.Powstańców Śl. o godz.18.00..
Na spotkaniu opłatkiem połamie się z Nami P.Prezes Michalski.
Będzie oczywiście także słodki poczęstunek.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam i liczę na sporą frekwencję.
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, 19:04 przez Tomczan, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Mam Pytanie

Czy kilkoro osob ktore wniosly wulgarne zachowanie w doping nalezalo do KK??
Jesli tak wniose o wyciagniecie konsekwencji.

Tomek z Robertem dokonali upomnienia z tego co sie orjetuje.
Ludzie spojrzcie na innych stoja z przodu 1 rzad nie ma odzywek typu "k...o co ty z tym gwizdkiem wyprawiasz"

"poszla won szmato" itd

My reprezentujemy cale miasto w pewnym sensie , byla transmisja o ile sie nie myle. Kamera byla jak zwykle pod sektorem KK. I co podchodzi facet z kamerka pod sektor KK podczas faulu czy innego przewiniena i za kazdym razem slychac "k...a z...e cie"??
To idzie w Polske :-? :-? :-?
Niestety

Ostatnio zmieniony 18 lis 2009, 21:38 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

sytuacja z meczu z Polpharmą pokazuje, jak wiele trzeba w KK zmian zaprowadzic... niestety ale prawdopodobnie tymi debilnymi okrzykami zapracowalismy dla klubu na kare, ktora powinna byc z cedowana na KK, a w Klubie Kibica (odpowiedzialnosc zbiorowa) kazdy po rowno dorzuci sie na oplacenie tej kary i moze za ktoryms razem wreszcie zrozumiemy, ze nalezy pilnowac i siebie i kolegow/kolezanki obok.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Moi poprzednicy mają rację ,za te okrzyki k...a m.. t.... g.... ktoś powinien ponieść konsekwencje ,a wszyscy wiemy kto!!!!! Ja nie jestem święty ,ale takich okrzyków bym nigdy nie zainicjował ,mogę coś powiedzieć w emocji do sędziego ,ale to wszystko.Wszystko zrobię dla naszej drużyny ,ale będę tępił wulgarność!!!!

[ Dodano: Sro Lis 18, 2009 9:11 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

nie no dzisiaj kibice to sie po prostu pieknie zachowali...
pokazli swoje prawdziwe oblicze, bo kiedy przychodzi kryzys zamiast wspierac naszych to lepiej przeciez ich wygwizdać...
tak wlasnie jest kiedy wygrywają to "cacy" a jak juz im coś nie pojdzie to tylko gwizdy i wyzwiska...
brawo

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Moi poprzednicy mają rację ,za te okrzyki k...a m.. t.... g.... ktoś powinien ponieść konsekwencje ,a wszyscy wiemy kto!!!!!

Uściślij to proszę, bo z kim nie rozmawiam, to nikt nie potrafi powiedzieć o kogo chodzi.

Świstak pisze:
Ja nie jestem święty ,ale takich okrzyków bym nigdy nie zainicjował ,mogę coś powiedzieć w emocji do sędziego ,ale to wszystko.Wszystko zrobię dla naszej drużyny ,ale będę tępił wulgarność!!!!

Widocznie Twoje okrzyki były bardziej dobitne, skoro raz upominał Cię sędzia i raz ochroniarz.

szamo pisze:
sytuacja z meczu z Polpharmą pokazuje, jak wiele trzeba w KK zmian zaprowadzic... niestety ale prawdopodobnie tymi debilnymi okrzykami zapracowalismy dla klubu na kare, ktora powinna byc scedowana na KK

Tak powinno się stać, ale niestety dopiero po tym okrzyku nasi zaczęli cokolwiek grać.

Tomczan pisze:
W imieniu Zarządu KK"TUR" zapraszam wszystkich Członków Klubu Kibica wraz z Osobami towarzyszącymi na spotkanie opłatkowe w dniu 14.12.2009.r., które odbędzie się w auli Technikum Górniczego przy ul.Powstańców Śl. o godz.18.00..
Na spotkaniu opłatkiem połamie się z Nami P.Prezes Michalski.
Będzie oczywiście także słodki poczęstunek.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam i liczę na sporą frekwencję.

Spotkanie opłatkowe jak rozumiem ma na celu pokazać jak to dobrze dzieje się w KK, ma być czymś, co mnie- katolikowi- kojarzy się z miłością, zrozumieniem, wzajemnym szacunkiem, zgodą i radością z przebywania z sobą. Niestety, mimo że zgodziłem się z Tomczanem nie psuć atmosfery spotkania opłatkowego, muszę się odnieść do jego organizacji. Tu od razu wyjaśnienie, że bardzo spodobał mi się ten pomysł, ale niestety, albo jest to spotkanie dla "wybranych", albo jest to spotkanie, po którym wszyscy będą opowiadać jak to w KK jest super i cacy, a tak niestety nie jest. Moim skromnym zdaniem jeżeli chcecie zorganizować takie spotkanie, to należałoby je poprzedzić spotkaniem KK, na którym wyjaśnilibyśmy sobie wszystkie zarzuty wobec siebie, a później w atmosferze przyjaźni połamali się opłatkiem. Przykro mi, ale jeżeli zarząd ma zamiar działać na tzw. przeczekanie, to błąd, bo ja i tak będę dążył do wyjaśnienia spraw, które zostały poruszone tu na forum i będę chciał je wyjaśnić na spotkaniu KK, a nie jak sobie Tomasz życzysz po cichu.

Poza tym Zarząd KK działa od 12 października, a to już blisko półtora miesiąca i my kibice nadal nie znamy planów zarządu na swoją kadencję. Z tego co się orientuję zwykłe zebranie jest planowane na styczeń i dopiero wtedy macie zamiar coś ogłosić. Czy nie uważacie, że ogłaszanie planu działania na miesiąc przed Walnym Zebraniem jest nie na miejscu? Jeżeli swoje plany ogłosicie po 3-ech m-cach pracy, to na podstawie czego chcecie otrzymać absolutorium, bo ja i pozostali członkowie KK nie będą mieli Was z czego rozliczyć. Nawet Premier Rządu RP wygłasza swoje expose w miesiąc po objęciu władzy, a Wam potrzeba aż trzech? Dziwnie się do tego zabieracie, ale to Wasz problem.

Podsumowując:
dla spotkania opłatkowego mówię TAK, ale wyłącznie wtedy, gdy atmosfera w KK zostanie oczyszczona, w innym wypadku jest to tylko próba położenia zasłony dymnej na faktycznej sytuacji w KK.

Ps. Panie Prezesie Tomczan, czy my zwykli członkowie KK TUR powinniśmy brać przykład z członków Zarządu KK? Bo jeżeli tak, to na następnym meczu powinniśmy być wszyscy (pełnoletni) po tzw. "kielichu", tak jak jeden z członków Zarządu KK w dniu 18.11.2009 na meczu z Polpharmą Starogard Gd.

Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 13:20 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Uściślij to proszę, bo z kim nie rozmawiam, to nikt nie potrafi powiedzieć o kogo chodzi.

Zapewne byles na meczu , wystarczylo spojzec w pewnym momencie na sektor KK i bys widzial co i jak.

Co do spotkania oplatkowego Grengo nie sadzilem ze bol po stracie wladzy jest tak silny ze potrafisz brudy ciagnac nawet w takie sprawy.

Cytuj:
Podsumowując:
dla spotkania opłatkowego mówię TAK, ale wyłącznie wtedy, gdy atmosfera w KK zostanie oczyszczona, w innym wypadku jest to tylko próba położenia zasłony dymnej na faktycznej sytuacji w KK.

Kurde chodzi o SZACUNEK dla siebie za nie zaslone.Ja tak to odbieram.

Cytuj:
Przykro mi, ale jeżeli zarząd ma zamiar działać na tzw. przeczekanie, to błąd, bo ja i tak będę dążył do wyjaśnienia spraw, które zostały poruszone tu na forum

Badz pewien ze popieram Cie w niektorych sprawach.
W niektorych popieram Tomczana.
Mam tylko prosbe. I to szczera. Jesli chcesz moge nawet zrobic to na zebraniu KK przy wszystkich poniewaz na forum nie kazdy zaglada

JESLI BEDZIESZ DAZYL ROB TO SPOKOJNIE BEZ SIANIA SYFU TAK JAK ZOSTALO TO ZROBIONE NA OSTATNIM ZEBRANIU.

Szczere pozdrowienia.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

szamo pisze:
sytuacja z meczu z Polpharmą pokazuje, jak wiele trzeba w KK zmian zaprowadzic... niestety ale prawdopodobnie tymi debilnymi okrzykami zapracowalismy dla klubu na kare, ktora powinna byc z cedowana na KK, a w Klubie Kibica (odpowiedzialnosc zbiorowa) kazdy po rowno dorzuci sie na oplacenie tej kary i moze za ktoryms razem wreszcie zrozumiemy, ze nalezy pilnowac i siebie i kolegow/kolezanki obok.

szamo z calym szacunkiem dla ciebie,ale od czasu jak wyjechales na wyspy ,Twoj duch kibica gdzies umarl.przypomnij sobie jak chodziles na mecze i entuzjastycznie kibicowales nie zawsze zwracales uwage na wulgaryzmy. A teraz nagle "pierwzszy sprawiedliwy". Zal.
Świstak pisze:
Moi poprzednicy mają rację ,za te okrzyki k...a m.. t.... g.... ktoś powinien ponieść konsekwencje ,a wszyscy wiemy kto!!!!!

swistak powiedz kto powinnien poniesc konsekwencje, bo podejrzewam ze wiekszosc ludzi nie ma pojeci o kim mowisz.

Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 18:28 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

STAŁO SIĘ!!!
ZAPEŁNILIŚMY 260 MIEJSC W SEKTORZE C.
W SEKTORZE KLUBU KIBICA :smt026 :smt026 :smt026
Z CAŁYM ZARZĄDEM CHCĘ PODZIĘKOWAĆ CZŁONKOM KLUBU KIBICA, KTÓRZY JADĄ DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ MIMO OSTATNICH NIEPOWODZEŃ. :cry:
RÓWNIEŻ SKŁADAM SZEROKI UKŁON DO OSÓB SPOZA NASZYCH SZEREGÓW, KTÓRZY UTOŻSAMIAJĄ SIĘ CAŁYM SERCEM Z "TURÓW" ZGORZELEC.
MAM APEL DO WAS, KIBICÓW SPOZA KLUBU KIBICA. :lol:
ODDAJCIE CAŁE SWOJE :smt049 :smt049 :smt049 , CAŁE STRUNY GŁOSOWE, CAŁE SWOJE DŁONIE W TRWAJĄCYM NIEPRZERWANIE DOPINGU.
ZABIERZCIE ZE SOBĄ WSZYSTKO CO MA KOLOR CZARNO-ZIELONY, KOSZULKI,FLAGI, SPODNIE,CZAPKI, MAJTKI, :grin: ŁĄCZNIE Z CZARNO-ZIELONYM SERCEM.
POKAŻMY NASZYM KOSZYKARZOM, NASZEMU TRENEROWI, JAK DALEKO SIĘGAJĄ SERCA KIBICÓW "TUROWA"!!! :smt026 :smt026 :smt026
POKAŻMY IM, ŻE GRAJĄ U SIEBIE :lol: :smt026 :P
U SIEBIE W POLSCE!!!

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO WYJAZDU

Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 19:34 przez Tomczan, łącznie zmieniany 3 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.