Dzisiaj jest 21 cze 2025, 8:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan PIĘKNIE! A co z pozostałymi ok. 3000 miejscami do zapełnienia :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
gaduła
gaduła

Z 1000 osób powinno być jadą jeszcze autobusy ze szkół,kopalni,osoby prywatnymi samochodami przyjdą z Wrocławia pewnie

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Co do spotkania oplatkowego Grengo nie sadzilem ze bol po stracie wladzy jest tak silny ze potrafisz brudy ciagnac nawet w takie sprawy.

To nie ból, ale chęć wyjaśnienia sobie wszystkich za i przeciw (to ja zostałem pomówiony na tym forum) - a opłatek mnie kojarzy się akurat z czymś, co powinno być uwieńczeniem zgody i chęci pojednania, dlatego uważam, że pierw wyjaśnienie, a później opłatek - nie na odwrót.

Avaddon18 pisze:
Uściślij to proszę, bo z kim nie rozmawiam, to nikt nie potrafi powiedzieć o kogo chodzi.

Zapewne byles na meczu , wystarczylo spojzec w pewnym momencie na sektor KK i bys widzial co i jak.

ja widziałem, ale Świstak powiedział:
Świstak pisze:
a wszyscy wiemy kto!!!!!

a jest wielu, którzy nie wiedzą, więc prosiłem o konkrety, a nie pomówienia i strach przed podaniem ich i snucie niepotrzebnych domysłów.

Avaddon18 pisze:
JESLI BEDZIESZ DAZYL ROB TO SPOKOJNIE BEZ SIANIA SYFU TAK JAK ZOSTALO TO ZROBIONE NA OSTATNIM ZEBRANIU.

Zapewniam Cię, że tak chcę zrobić pod warunkiem, że nikt nie będzie próbował mnie uciszyć w połowie wypowiedzi.

Widzę, że Tomczan był na forum więc ponowię pytanie, bo nie dostałem odpowiedzi:
grengo pisze:
Panie Prezesie Tomczan, czy my zwykli członkowie KK TUR powinniśmy brać przykład z członków Zarządu KK? Bo jeżeli tak, to na następnym meczu powinniśmy być wszyscy (pełnoletni) po tzw. "kielichu", tak jak jeden z członków Zarządu KK w dniu 18.11.2009 na meczu z Polpharmą Starogard Gd.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

[color=green]
hakunamakata pisze:
Tomczan PIĘKNIE! A co z pozostałymi ok. 3000 miejscami do zapełnienia :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Wysłuchaj.
Jesteśmy POLSKĄ DRUŻYNĄ.

http://video.google.pl/videosearch?hl=p ... 6718910374

Damy radę nawet jak nas będzie na hali 300-stu .
Jak Ty dasz z siebie wszystko to już będzie nas 310 . :P :lol:
Wtedy jeszcze będzie lepiej.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

[ Dodano: Pią Lis 20, 2009 8:04 pm ]
Ponownie

[color=green]STAŁO SIĘ!!!
ZAPEŁNILIŚMY 260 MIEJSC W SEKTORZE C.
W SEKTORZE KLUBU KIBICA
Z CAŁYM ZARZĄDEM CHCĘ PODZIĘKOWAĆ CZŁONKOM KLUBU KIBICA, KTÓRZY JADĄ DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ MIMO OSTATNICH NIEPOWODZEŃ.
RÓWNIEŻ SKŁADAM SZEROKI UKŁON DO OSÓB SPOZA NASZYCH SZEREGÓW, KTÓRZY UTOŻSAMIAJĄ SIĘ CAŁYM SERCEM Z "TURÓW" ZGORZELEC.
MAM APEL DO WAS, KIBICÓW SPOZA KLUBU KIBICA.
ODDAJCIE CAŁE SWOJE , CAŁE STRUNY GŁOSOWE, CAŁE SWOJE DŁONIE W TRWAJĄCYM NIEPRZERWANIE DOPINGU.
ZABIERZCIE ZE SOBĄ WSZYSTKO CO MA KOLOR CZARNO-ZIELONY, KOSZULKI,FLAGI, SPODNIE,CZAPKI, MAJTKI, ŁĄCZNIE Z CZARNO-ZIELONYM SERCEM.
POKAŻMY NASZYM KOSZYKARZOM, NASZEMU TRENEROWI, JAK DALEKO SIĘGAJĄ SERCA KIBICÓW "TUROWA"!!!
POKAŻMY IM, ŻE GRAJĄ U SIEBIE
U SIEBIE W POLSCE!!!

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO WYJAZDU
[/color][/color]

Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 20:44 przez Tomczan, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

!Kibic pisze:
szamo pisze:
sytuacja z meczu z Polpharmą pokazuje, jak wiele trzeba w KK zmian zaprowadzic... niestety ale prawdopodobnie tymi debilnymi okrzykami zapracowalismy dla klubu na kare, ktora powinna byc z cedowana na KK, a w Klubie Kibica (odpowiedzialnosc zbiorowa) kazdy po rowno dorzuci sie na oplacenie tej kary i moze za ktoryms razem wreszcie zrozumiemy, ze nalezy pilnowac i siebie i kolegow/kolezanki obok.

szamo z calym szacunkiem dla ciebie,ale od czasu jak wyjechales na wyspy ,Twoj duch kibica gdzies umarl.przypomnij sobie jak chodziles na mecze i entuzjastycznie kibicowales nie zawsze zwracales uwage na wulgaryzmy. A teraz nagle "pierwzszy sprawiedliwy". Zal.

!Kibic, z całym szacunkiem dla Ciebie gów** mnie znasz i powiem Ci tyle, że człowiek tam potrafi spokornieć i zrozumieć pewne rzeczy - wydorośleć! i jeżeli ktoś mówi na zebraniu, żeby trzymać nerwy na wodzy, wymyślić coś inteligentnego, a nie sypać inwektywami na lewo i prawo...

grengo pisze:
Tak powinno się stać, ale niestety dopiero po tym okrzyku nasi zaczęli cokolwiek grać.

i jeżeli myślisz Krzysiek, że to tak na nich podziałało to jesteś w WIELKIM błędzie!!!

grengo pisze:
To nie ból, ale chęć wyjaśnienia sobie wszystkich za i przeciw (to ja zostałem pomówiony na tym forum) - a opłatek mnie kojarzy się akurat z czymś, co powinno być uwieńczeniem zgody i chęci pojednania, dlatego uważam, że pierw wyjaśnienie, a później opłatek - nie na odwrót.

Krzysiek nie będę Cię umoralniał i edukował etycznie/religijnie, ale właśnie dzielenie się opłatkiem w religii katolickiej jest właśnie pojednaniem się z największymi wrogami i wybaczenia sobie... niestety Ty próbujesz dążyć do uzyskania własnej satysfakcji... w grupie, w jednej drużynie powinna być "chemia", chęć dążenia do jednego celu, ale z jednej i drugiej strony tego nie widać... jeden stary głupszy od drugiego nie potrafi ustąpić, aż dziw bierze, że macie dzieci i dajecie im taki przykład jako dorosłe osoby...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 21:46 przez szamo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie wypowiadałem tutaj jeszcze swojego zdania ale może nadeszła pora aby się odezwać. Słuchajcie ,może czas trochę dać na wstrzymanie??? Ja rozumie ,że nic nie dzieje się bez celu i Krzysiek chce aby go jak najwięcej ludzi kojarzyło, ale to chyba już przesada ...Prawie wszystko na tym forum już się pojawiło. Ja chciałem dodać, że krytyka jest wskazana ,bo ona bywa kreatywna i konstruktywna ,ale bez wycieczek w stosunku do samych siebie . To co od dłuższego czasu pojawia się w tym wątku jest żenujące. Zaznaczam, nie mam zamiaru polemizować z kimkolwiek na temat słuszności wypowiadanych myśli. Uważam, że czas i miejsce na tego typu sprawy jest gdzie indziej. Wypadałoby tutaj skupić się nad kwestiami wpływającymi pozytywnie na wizerunek KK nie sadzicie??
Nie wiem czy coś się zmieni w tej kwestii ale mam cichą nadzieje, że tak!
Pozdro dla Wszystkich

Ostatnio zmieniony 21 lis 2009, 8:48 przez echooo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Podpisuję się pod tym co napisał echooo. Te osobiste dyskusje dyskredytują KK.
Prośba: załatwiajcie swoje sprawy w realu a nie na tym forum :-?, bo wielu z nas, kibiców i nie tylko, czytających to forum, jest zażenowanych.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

szamo pisze:
i jeżeli myślisz Krzysiek, że to tak na nich podziałało to jesteś w WIELKIM błędzie!!!

wiem, że nie, ale przynajmniej Polacy słyszeli niezadowolenie kibiców z dotychczasowej gry.

szamo pisze:
Krzysiek nie będę Cię umoralniał i edukował etycznie/religijnie, ale właśnie dzielenie się opłatkiem w religii katolickiej jest właśnie pojednaniem się z największymi wrogami i wybaczenia sobie...

Za Wikipedią:
Opłatek wigilijny jest symbolem pojednania i przebaczenia, znakiem przyjaźni i miłości. Dzielenie się nim na początku wieczerzy wigilijnej wyraża chęć bycia razem, bo przecież ludzie skłóceni nie zasiadają do wspólnego stołu
I ja do tego dążę, aby wszystkie animozje zostały wyjaśnione.

szamo pisze:
niestety Ty próbujesz dążyć do uzyskania własnej satysfakcji...

bzdury Adam wypisujesz, bo nie znasz sytuacji dokładnie...

szamo pisze:
jeden stary głupszy od drugiego nie potrafi ustąpić,

Ustąpić to ja mogę starszej osobie miejsce w autobusie, a w sytuacji, w której zostałem pomówiony żądam wyjaśnienia jej, bo jestem w nią zamieszany ja i przynajmniej dwóch członków obecnego zarządu. Dziwi mnie ich postawa, bo gdyby im zależało na dobrym imieniu KK, to w pierwszej kolejności wyjaśniliby sytuację, która jak sami zauważacie nie przynosi KK pozytywnego wizerunku. Ja ze swej strony już dawno zakończyłbym sprawę, ale niestety dla wszystkich czytających, nie ma "woli" do tego ze strony nowego zarządu.

echooo i bozenko zgadzam się z Waszymi opiniami, ale czy Waszym zdaniem pytania do zarządu o plan pracy i zachowanie na meczu są czymś żenującym, bo wycieczki przestałem już robić.
echooo pisze:
Uważam, że czas i miejsce na tego typu sprawy jest gdzie indziej.

Ja też, ale nikt (czytaj zarząd KK) nie chce.
bozenka pisze:
Prośba: załatwiajcie swoje sprawy w realu a nie na tym forum :-? , bo wielu z nas, kibiców i nie tylko, czytających to forum, jest zażenowanych.

Chętnie załatwię w realu, byle tylko zarząd stworzył taką możliwość, a co do odwiedzin to zakładka KK i odwiedziny osób z poza KK są odwiedzinami na własną odpowiedzialność (taki żart na koniec).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
szamo pisze:

wiem, że nie, ale przynajmniej Polacy słyszeli niezadowolenie kibiców z dotychczasowej gry.

Taaaa... I Robert Witka, albo Adam Wójcik polecieli do zagranicznych im przekazać, że trzeba zacząć grać bo kibice są bardzo niezadowoleni i krzyczą - "You fucking better start fucking playing, because we are dissapointed." Przecież to jest niedorzeczne... Krzysiek weź się ogarnij chłopie, bo normalnie słabisz mnie...

grengo pisze:
Za Wikipedią:
Opłatek wigilijny jest symbolem pojednania i przebaczenia, znakiem przyjaźni i miłości. Dzielenie się nim na początku wieczerzy wigilijnej wyraża chęć bycia razem, bo przecież ludzie skłóceni nie zasiadają do wspólnego stołu
I ja do tego dążę, aby wszystkie animozje zostały wyjaśnione.

Jeżeli się z kimś nie podzielisz opłatkiem to znaczy, że mu nie wybaczasz, w takim razie nie zasiadasz z nim do wspólnego stołu wigilijnego... czytaj ze zrozumieniem, zresztą chcesz nie chcesz nikt błagać Cię nie będzie, żebyś pojawiał się na opłatku, to jest spotkanie dla ludzi normalnych, którzy mimo pewnych animozji potrafią sobie podać dłoń.

grengo pisze:
szamo pisze:
niestety Ty próbujesz dążyć do uzyskania własnej satysfakcji...

bzdury Adam wypisujesz, bo nie znasz sytuacji dokładnie...

Nie muszę znać dokładnie, bo już opisałeś to na forum to raz, wyżaliłeś się na zebraniu to dwa i nikt Ci nie powiedział, jak mu jest przykro z tego powodu, więc brakuje Ci chłopie satysfakcji, ale widzisz nikt Ci jej nie chce dać i chyba nie da.

grengo pisze:
szamo pisze:
jeden stary głupszy od drugiego nie potrafi ustąpić,

Ustąpić to ja mogę starszej osobie miejsce (cut)

No właśnie na inne ustępstwa po prostu nie masz wystarczająco honoru...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Szamo nie będę Cię cytował, ale w odniesieniu do Twojego wpisu powiem tylko tyle, że tak jak napisał !kibic! - twoje pojęcie nt.tego co się dzieje i jak wygląda obecne kibicowanie skończyło się z chwilą Twojego wyjazdu na wyspy. To co opisałem tu na forum i co próbowałem powiedzieć na zebraniu, to zaledwie kropla w morzu. Nie oczekuję od nikogo niczego poza "normalnym" wyjaśnieniem zarzutów. Na ustępstwa różnego rodzaju jestem gotów, ale na litość nie mieszaj w to honoru, bo nie wiem jak Twój, ale mój honor nie pozwala mi stać obojętnie, gdy ktoś próbuje nazwać mnie złodziejem. Ja nie jestem z tych, którzy twierdzą, że pada deszcz, gdy ktoś im pluje w twarz, a sądząc po Twoim stanowisku i wpisach Ty chyba do takich należysz. Gdybyś Ty czytał ze zrozumieniem, to zwróciłbyś uwagę na to, że nie mam nic przeciwko opłatkowemu spotkaniu, ba nawet jestem za, ale abym mógł przełamać się ze swoimi wrogami, to chcę pierw wyjaśnienia spraw, które nas poróżniły. Czy coś dla Ciebie jest w tym niezrozumiałego? Skoro zostałem pomówiony publicznie, to publicznie chcę to wyjaśnić. Czy to takie trudne?

Kończę, bo ta polemika z Tobą do niczego nie prowadzi, a Pana Prezesa proszę o udzielenie odpowiedzi na dwa pytania, które zadałem, bo powoli czuję się olewany jako członek KK, a to chyba nie fair?

Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 14:20 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
Taaaa... I Robert Witka, albo Adam Wójcik polecieli do zagranicznych im przekazać, że trzeba zacząć grać bo kibice są bardzo niezadowoleni i krzyczą - "You fucking better start fucking playing, because we are dissapointed." Przecież to jest niedorzeczne... Krzysiek weź się ogarnij chłopie, bo normalnie słabisz mnie...

Witka zrozumiał doskonale i chwile potem rozpoczął festiwal trójek :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ZAPEŁNILIŚMY 260 MIEJSC W SEKTORZE C.
W SEKTORZE KLUBU KIBICA :smt026 :smt026 :smt026
Z CAŁYM ZARZĄDEM CHCĘ PODZIĘKOWAĆ CZŁONKOM KLUBU KIBICA, KTÓRZY JADĄ DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ MIMO OSTATNICH NIEPOWODZEŃ. :oops:
RÓWNIEŻ SKŁADAM SZEROKI UKŁON DO OSÓB SPOZA NASZYCH SZEREGÓW, KTÓRZY UTOŻSAMIAJĄ SIĘ CAŁYM SERCEM Z "TURÓW" ZGORZELEC.
MAM APEL DO WAS, KIBICÓW SPOZA KLUBU KIBICA.
ODDAJCIE CAŁE SWOJE :smt049 , CAŁE STRUNY GŁOSOWE, CAŁE SWOJE DŁONIE W TRWAJĄCYM NIEPRZERWANIE DOPINGU.
ZABIERZCIE ZE SOBĄ WSZYSTKO CO MA KOLOR CZARNO-ZIELONY, KOSZULKI,FLAGI, SPODNIE,CZAPKI, MAJTKI :grin: , ŁĄCZNIE Z CZARNO-ZIELONYM SERCEM.
POKAŻMY NASZYM KOSZYKARZOM, NASZEMU TRENEROWI, JAK DALEKO SIĘGAJĄ SERCA KIBICÓW "TUROWA"!!! :smt026 :smt026 :smt026
POKAŻMY IM, ŻE GRAJĄ U SIEBIE :smt026 :P :lol:
U SIEBIE W POLSCE!!!

PRZYPOMINAM RÓWNIEŻ, ŻE ZBIERAMY SIĘ POD CENTRUM SPORTOWYM JUŻ PO GODZINIE 15.00., SKĄD BĘDĄ ODJEŻDŻAŁY AUTOBUSY PKS ZGORZELEC.
KAŻDY AUTOBUS BĘDZIE MIAŁ BIAŁĄ KARTKĘ Z NAPISEM K.K. LUB KLUB KIBICA.
PROSZĘ WSIADAĆ TYLKO DO TYCH AUTOBUSÓW!!!
PRZY KAŻDYM AUTOBUSIE BĘDZIE STAŁA W WEJŚCIU DO AUTOBUSU OSOBA Z K.K..
DO NASZYCH AUTOBUSÓW WSIĄDĄ TYLKO OSOBY Z NASZEGO SEKTORA K.K..
OSTATNI AUTOBUS ODJEDZIE NIE PÓŹNIEJ NIŻ O 16.00.
PROSZĘ O TERMINOWE PRZYBYCIE.

POZDRAWIAM

Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 19:36 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mam pytanie odnośnie MPKK.

Jeden z kibiców Unii otrzymał maila od niejakiego Pana Tomczana z "wyjaśnieniem" dlaczego KK Tur odstępuje od organizacji MPKK.

Jako główny powód wymieniono w nim m. in. fakt, iż niedługo będą wybory, a KK Tur nie chce mieć nic wspólnego z polityką i nie chce robić kiełbasy wyborczej...

Gratuluję podejścia do tematu, skoro patrzy Pan przez pryzmat ewentualnego promowania się polityków, a nie przez pryzmat wspaniałej imprezy integrującej społeczność kibiców w Polsce.

Poza tym pisze Pan, iż nie przeznaczycie środków KK Tur na organizacje MPKK, ponieważ będziecie "doposażać" członków KK. Mam pytanie: Czy zrobił Pan/Państwo cokolwiek w celu zorganizowania tej imprezy, czy robił Pan jakiekolwiek rozeznanie?

Podpowiem Panu:

Otóż, jest jeszcze sporo czasu do MPKK, można było np. wysłać zapytanie do Klubów Kibica czy są w stanie potwierdzić uczestnictwo w cenie dużo wyższej niż rok temu (cięcie kosztów KK Tur), wystosować odpowiednie zapytania do ewentualnych sponsorów imprezy (macie świetne podłoże dzięki zeszłorocznym WSPANIAŁYM mistrzostwom).

Co więcej nie wykonaliście żadnych ruchów w celu skontaktowania się z innymi KK, aby oddać komuś organizacje.

Być może, gdybyście wykonali jakiekolwiek ruchy w celu organizacji moglibyście stwierdzić w 100% czy jesteście, czy nie jesteście w stanie zorganizować imprezy.

Na razie wiem tylko, że nie bo Wam się nie chce.

P.S. Miejcie na uwadze fakt, iż jako regulaminowy organizator bierzecie na siebie odpowiedzielność za upadek tej wspaniałej, unikalnej tradycji jaką stały się Mistrzostwa- WSTYD!

Pozdrawiam- kibic Unii Tarnów

Tytuł:
rekrut
rekrut

ja rowniez otrzymałem takie pisemko i powiem szczerze wtyd naprawde wstyd. W pismie nie zauwazyłem zadnego rozsadnego argumentu do rezygnacji Waszej z organizacji MPKK. Odnosze dokładnie takie samo wrazenie jak kolega z Tarnowa ze po prostu nie chcecie zorganizowac Mistrzostw (według regulaminu kolejnych juz na pewno byscie nie organizowali) bo brak jest u Was checi. Nie oszukujmy sie organizacja tak duzej ogolnopolskiej imprezy to duze wyzwanie organizacyje ale Wy nawet nie podjeliscie proby idac po najmniejszej lini oporu "nie robimy bo co sie bedziemy wysilac ". I jak to do tego podpiac słowa panujacego prezesa PZKosza jakoby to kk Tur był najlepszy w Polsce (za co w nagrode mogł reprezentowac nasz kraj na wrzesniowym Eurobaskecie). Mysle ze jeszcze jest czas zeby pewne słowa wycofac i sprawdzic sie w prawdziwym działaniu organizujac kolejna edycje MPKK. Pracy trzeba w to sporo włozyc ale uwiezcie mi jaka jest satysfakcja po takim turnieju. Mam nadzieje ze nie przekreslicie 5 letniej tradycji naszych wspolnych kibicowskich spotkan i za rok nie bedziemy w Polsce mowili o Was "a to Ci ktorzy zniszczyli MPKK".
Pozdrawiam agasi Stal Ostrów Wlkp

Tytuł:
rekrut
rekrut

BRAWO KIBIC Z TARNOWA tak dalej trzeba im powiedzieć kim są (LENIE SMIERDZĄCE) bo to co wypisuje i wygaduje Tomczan to wielkie brednie .W zarzadzie KK TUR zasiadają zakochane w sobie a nie w koszykówce osoby i z dnia na dzień nadzieje o MPKK maleją a po ostatnim zebraniu KK to powiem że są zerowe .Pan prezes Tomczan był bardzo zdziwiony że zeszłoroczne MPKK przyniosły zysk ok 6000 tys złotych był bardzo zdziwiony chodź słyszał to już nie po raz pierwszy i teraz nasuwa się pytanie udaje głupa? czy nie udaje? To tylko dzięki nim jest jak jest MPKK umierają . TOMCZAN i jeszcze jedno jeśli to jest prawdą co napisał KIBIC TARNOWAiż jedną z przyczyn odwołania MPKK są wybory to ty chłopie powinieneś się WSTYDZIĆ cała Polska się śmieję . :oops:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.