Do Krzysztofa Bajda.
grengo pisze:
Tomczan twoi ludzie powiedzieli "A", to miej odwagę powiedzieć "B".
"B".
grengo pisze:
Tak pisał Tomczan do klubów kibica w całej Polsce
Dokładnie tak pisałem. Super, że nic nie dodałeś od siebie.
grengo pisze:
Ten temat został bardzo mocno nagłośniony i roztrząśnięty tu na forum i nie tylko
Dokładnie tak, jak napisałeś
grengo pisze:
i nie tylko
Bardzo mnie i Zarząd cieszy, że firmy, które mogłyby nas sponsorować dostały e-maile z moją wypowiedzią do Klubów Kibica, które uczestniczyły w V MPKK, z pewną adnotacją.
Jest to typowe działanie na niekorzyść nie tylko Zarządu ale i całego K.K. "TUR".
grengo pisze:
Niemniej z powyższego pisma wynika, że obecny zarząd KK TUR nie organizuje VI MPKK
Nie wiem, który kolejny raz mam to pisać. KLUB KIBICA "TUR" NIE ORGANIZUJE VI MPKK .
Komitet Organizacyjny, który chce te Mistrzostwa zorganizować nie ma nic wspólnego z Klubem Kibica "TUR".
Mam również propozycję aby Grupa ta założyła oddzielny temat na forum dotyczący VI MPKK.
grengo pisze:
a to działania jakie zostały opisane przez kibiców Anwilu na ich stronie:
H1 napisał/a:
Kibice gości zjawili sie w 35 osób, jednak 4 z nich nie weszło na hale. Ich doping nie był słyszalny czemu nie mozna sie dziwić. Jako ciekawostke warto wspomnieć że przed meczem wręczają nam zaproszenie na turniej kibiców.
Robso i Bremek oczywiście byli u przedstawicieli K.K. Anwilu.
Wizyta w ich sektorze była związana z promocją naszego regionu.Przekazano Kibicom Anwilu parę map, widokówek i informatorów turystycznych, aby Kibice przyjeżdżający do nas mogli zapoznać się z ofertą turystyczną zarówno Zgorzelca jak i Goerlitz.
Zgodnie z umową o promocji naszego miasta zawartą z P.Burmistrzem.
grengo pisze:
A kto Wam dał prawo do reprezentowania Komitetu Organizacyjnego VI MPKK na zewnątrz?
Nikt, bo żadnego takiego tworu, jak Komitet Organizacyjny VI MPKK Klub Kibica "TUR" nie będzie reprezentował.
grengo pisze:
Jakim prawem zapraszacie kogokolwiek na imprezę, której nie organizujecie?
Czego nie organizujemy?? Mamy prawo organizować co chcemy. A Klub Kibica drużyny Anwilu zaprosiliśmy na mecz, który mógłby się odbyć przed meczem głównym naszych drużyn. Nikt nie mówił o żadnych Mistrzostwach.
Skąd ta informacja??? !!!
Podaj źródło!!! Gdzie jest mowa o jakiś Mistrzostwach???
Co Ty sobie ubzdurałeś znowu... .
grengo pisze:
Kim wy ku*wa jesteście?
Ludźmi i Członkami Klubu Kibica "TUR".
A Ty kim jesteś???
grengo pisze:
Chcecie nadstawiać klatę po ordery, a zapierd..ać ma kto inny?
Pokaż mi swoje ordery Krzysiu.
grengo pisze:
Coś wam się już w dup..ach poprzewracało od tej władzy.
Nie więcej niż Tobie. Ale daleko nam jeszcze do Twoich wyczynów.
grengo pisze:
a teraz byliście zaprosić kibiców Anwilu na imprezę, której wy dwaj jesteście największymi przeciwnikami i dzięki której chcecie pokazać jacy to wy jesteście cacy. Na cudzych plecach dobrze się jeździ co?
Czytaj wyżej i ze zrozumieniem proszę.
grengo pisze:
Dlaczego chodzicie wszędzie i obrabiacie du..y byłemu zarządowi
My nie jesteśmy Tobą.
Dalej brnij w te swoje pitu-bajdu.
Pozdrawiam