Dzisiaj jest 21 cze 2025, 14:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jakby nie było grengo szukał punktu zaczepienia i go znalazł jednak bez podstawnie ponieważ nie zapraszaliśmy kibiców z Włocławka na MPKK. Lepiej Grengo zmień informatorów :/

Jeszcze raz przepraszam kibiców Włocławka że muszą czytać taki syf

PoZdRo

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
A kim ty k**a jestes? :smt084

Krzysztof Bajda

Avaddon18 pisze:
Kto powiedzial ze Robert i Bremek zniesli zaproszenie na MPKK??

Uczestnicy wyjazdu.

Avaddon18 pisze:
Temat MPKK zostal "przygarniety" przez kogos innego.

Tu jesteś w błędzie.

Avaddon18 pisze:
A zaproszenie dotyczy czegos co CIEBIE nie dotyczy.

Kolejny błąd, bo to ja zostałem Przewodniczącym Komitetu Organizacyjnego VI MPKK.

Avaddon18 pisze:
Poczekam do 14 , pewnie napiszesz cos ciekawego o spotkaniu oplatkowym.

Niczego się nie dowiesz, bo obiecałem, że akurat tego spotkania nie zakłócę, a nie wybieram się na nie.

Avaddon18 pisze:
Coz kibicow Anwilu nalezy tylko przeprosic.

A niby za co, bo nie kumam - czyżby za zaproszenie?

Avaddon18 pisze:
Zrozumcie panowie , niektorych osob nie informuje sie o pewnych sprawach bo potrafia robic tylko i jedynie syf a nawet barw na mecz zalozyc nie potrafia.

Ależ Ci Panowie (kibice Anwilu) napisali tę wiadomość na swojej stronie, więc poinformowali o fakcie zaproszenia każdego, kto odwiedził ich stronę.

Avaddon18 pisze:
Wymienic z imienia i nazwiska??

Najwyższy czas.

arr998 pisze:
jeszcze trochę to cała Polska się zacznie śmiać z KK

Już dawno się śmieje, po piśmie jakie Tomczan wysłał do KK w całej Polsce.

arr998 pisze:
dlaczego będąc przy władzy tak się nie czepiałeś pozdrawiam

No proszę Cię - sam siebie miałem się czepiać? Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Do Krzysztofa Bajda.

grengo pisze:
Tomczan twoi ludzie powiedzieli "A", to miej odwagę powiedzieć "B".

"B".

grengo pisze:
Tak pisał Tomczan do klubów kibica w całej Polsce

Dokładnie tak pisałem. Super, że nic nie dodałeś od siebie.

grengo pisze:
Ten temat został bardzo mocno nagłośniony i roztrząśnięty tu na forum i nie tylko

Dokładnie tak, jak napisałeś
grengo pisze:
i nie tylko

Bardzo mnie i Zarząd cieszy, że firmy, które mogłyby nas sponsorować dostały e-maile z moją wypowiedzią do Klubów Kibica, które uczestniczyły w V MPKK, z pewną adnotacją.
Jest to typowe działanie na niekorzyść nie tylko Zarządu ale i całego K.K. "TUR".

grengo pisze:
Niemniej z powyższego pisma wynika, że obecny zarząd KK TUR nie organizuje VI MPKK

Nie wiem, który kolejny raz mam to pisać. KLUB KIBICA "TUR" NIE ORGANIZUJE VI MPKK .
Komitet Organizacyjny, który chce te Mistrzostwa zorganizować nie ma nic wspólnego z Klubem Kibica "TUR".
Mam również propozycję aby Grupa ta założyła oddzielny temat na forum dotyczący VI MPKK.

grengo pisze:
a to działania jakie zostały opisane przez kibiców Anwilu na ich stronie:

H1 napisał/a:

Kibice gości zjawili sie w 35 osób, jednak 4 z nich nie weszło na hale. Ich doping nie był słyszalny czemu nie mozna sie dziwić. Jako ciekawostke warto wspomnieć że przed meczem wręczają nam zaproszenie na turniej kibiców.

Robso i Bremek oczywiście byli u przedstawicieli K.K. Anwilu.
Wizyta w ich sektorze była związana z promocją naszego regionu.Przekazano Kibicom Anwilu parę map, widokówek i informatorów turystycznych, aby Kibice przyjeżdżający do nas mogli zapoznać się z ofertą turystyczną zarówno Zgorzelca jak i Goerlitz.
Zgodnie z umową o promocji naszego miasta zawartą z P.Burmistrzem.

grengo pisze:
A kto Wam dał prawo do reprezentowania Komitetu Organizacyjnego VI MPKK na zewnątrz?

Nikt, bo żadnego takiego tworu, jak Komitet Organizacyjny VI MPKK Klub Kibica "TUR" nie będzie reprezentował.

grengo pisze:
Jakim prawem zapraszacie kogokolwiek na imprezę, której nie organizujecie?

Czego nie organizujemy?? Mamy prawo organizować co chcemy. A Klub Kibica drużyny Anwilu zaprosiliśmy na mecz, który mógłby się odbyć przed meczem głównym naszych drużyn. Nikt nie mówił o żadnych Mistrzostwach.

Skąd ta informacja??? !!!
Podaj źródło!!! Gdzie jest mowa o jakiś Mistrzostwach???
Co Ty sobie ubzdurałeś znowu... .

grengo pisze:
Kim wy ku*wa jesteście?

Ludźmi i Członkami Klubu Kibica "TUR".
A Ty kim jesteś???

grengo pisze:
Chcecie nadstawiać klatę po ordery, a zapierd..ać ma kto inny?

Pokaż mi swoje ordery Krzysiu.

grengo pisze:
Coś wam się już w dup..ach poprzewracało od tej władzy.

Nie więcej niż Tobie. Ale daleko nam jeszcze do Twoich wyczynów.

grengo pisze:
a teraz byliście zaprosić kibiców Anwilu na imprezę, której wy dwaj jesteście największymi przeciwnikami i dzięki której chcecie pokazać jacy to wy jesteście cacy. Na cudzych plecach dobrze się jeździ co?

Czytaj wyżej i ze zrozumieniem proszę.

grengo pisze:
Dlaczego chodzicie wszędzie i obrabiacie du..y byłemu zarządowi

My nie jesteśmy Tobą.

Dalej brnij w te swoje pitu-bajdu.

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Jakby nie było grengo szukał punktu zaczepienia i go znalazł jednak bez podstawnie ponieważ nie zapraszaliśmy kibiców z Włocławka na MPKK. Lepiej Grengo zmień informatorów :/

Masz tu info oficjalne od moich informatorów (kibiców Anwilu):

Cytuj:
RELACJA: 05.12.2009 (sobota) ANWIL - Turów Zgorzelec
Dodano: 06.12.2009
W 11. kolejce PLK przyszło Anwilowi zmierzyć sie z wicemistrzem Polski Turowem Zgorzelec. Sportowo mecz na szczycie, kibicowsko niekoniecznie. Mimo to wśród kibiców Anwilu zapanowała spora mobilizacja spowodowana dobrymi wynikami zespołu, a także różnymi działaniami ze strony klubu które miały na celu wykreowanie meczu na wielkie święto koszykówki (wyjątkowa oprawa, atrakcje przed i w trakcie meczu i ogólnie cała otoczka). O dużym zainteresowaniu może świadczyć tempo w jakim rozeszły się wejściówki. Godne odnotowania jest że Hala Mistrzów zapełniła sie do ostatniego miejsca pierwszy raz w tym sezonie.

Również na naszym sektorze padł rekord frekwencji jeżeli chodzi o bierzący sezon. W młynie pojawiło sie około 200 kibiców. Liczba oczywiście przełożyła sie na doping, który tego dnia był bardzo dobry. Kiedy podłączała sie hala momentami była miazga, zwłaszcza w 1. i 4. kwarcie. Jak co mecz były lepsze i gorsze momenty, ale ogólnie doping stał na bardzo dobrym poziomie. Warto również podkreślić że atmosfera na całej hali była gorąca i nie było śladu po niedawnym konflikcie pomiędzy kibicami. Ostatnie 4 minuty meczu hala bawi sie na stojaco.

Jeżeli chodzi o oprawe tego dnia prezentujemy jedynie flagowisko ze 100 flag w 4. kwarcie. Bardziej skomplikowaną choreografie odpuścilismy, ze względu na zbliżający sie mecz ze Stalą Stalowa Wola, który pod względem kibicowskim zapowiada sie dużo ciekawiej, o ile zjawią sie kibice gości.

Kibice gości zjawili sie w 35 osób, jednak 4 z nich nie weszło na hale. Ich doping nie był słyszalny czemu nie mozna sie dziwić. Jako ciekawostke warto wspomnieć że przed meczem wręczają nam zaproszenie na turniej kibiców.

Następnym razem bardziej się wysil Bremuś, bo masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem. A gdybyś nie wierzył, że to oni napisali to masz tu linka do ich strony:
http://www.h1ultras.tk/

Tytuł:
rekrut
rekrut

no to ladnie sie tak podpinac pod czyjas inicjatywe ? ;] Z resztą kogo Wy tu pytacie, jak Pan Tomczan tylko wpisuje się kiedy jest wyjazdi gdzie :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Do Krzysztofa Bajda.

grengo pisze:
Tomczan twoi ludzie powiedzieli "A", to miej odwagę powiedzieć "B".

"B".

grengo pisze:

grengo pisze:
Ten temat został bardzo mocno nagłośniony i roztrząśnięty tu na forum i nie tylko

Dokładnie tak, jak napisałeś
grengo pisze:
i nie tylko

Bardzo mnie i Zarząd cieszy, że firmy, które mogłyby nas sponsorować dostały e-maile z moją wypowiedzią do Klubów Kibica, które uczestniczyły w V MPKK, z pewną adnotacją.
Jest to typowe działanie na niekorzyść nie tylko Zarządu ale i całego K.K. "TUR".

grengo pisze:
Niemniej z powyższego pisma wynika, że obecny zarząd KK TUR nie organizuje VI MPKK

Nie wiem, który kolejny raz mam to pisać. KLUB KIBICA "TUR" NIE ORGANIZUJE VI MPKK .
Komitet Organizacyjny, który chce te Mistrzostwa zorganizować nie ma nic wspólnego z Klubem Kibica "TUR".
Mam również propozycję aby Grupa ta założyła oddzielny temat na forum dotyczący VI MPKK.

grengo pisze:
a to działania jakie zostały opisane przez kibiców Anwilu na ich stronie:

H1 napisał/a:

Robso i Bremek oczywiście byli u przedstawicieli K.K. Anwilu.
Wizyta w ich sektorze była związana z promocją naszego regionu.Przekazano Kibicom Anwilu parę map, widokówek i informatorów turystycznych, aby Kibice przyjeżdżający do nas mogli zapoznać się z ofertą turystyczną zarówno Zgorzelca jak i Goerlitz.
Zgodnie z umową o promocji naszego miasta zawartą z P.Burmistrzem.

grengo pisze:
A kto Wam dał prawo do reprezentowania Komitetu Organizacyjnego VI MPKK na zewnątrz?

Nikt, bo żadnego takiego tworu, jak Komitet Organizacyjny VI MPKK Klub Kibica "TUR" nie będzie reprezentował.

grengo pisze:
Jakim prawem zapraszacie kogokolwiek na imprezę, której nie organizujecie?

Czego nie organizujemy?? Mamy prawo organizować co chcemy. A Klub Kibica drużyny Anwilu zaprosiliśmy na mecz, który mógłby się odbyć przed meczem głównym naszych drużyn. Nikt nie mówił o żadnych Mistrzostwach.

Podaj źródło!!! Gdzie jest mowa o jakiś Mistrzostwach???
Co Ty sobie ubzdurałeś znowu... .

grengo pisze:
Kim wy ku*wa jesteście?

A Ty kim jesteś???

grengo pisze:
Chcecie nadstawiać klatę po ordery, a zapierd..ać ma kto inny?

grengo pisze:
Coś wam się już w dup..ach poprzewracało od tej władzy.

grengo pisze:
a teraz byliście zaprosić kibiców Anwilu na imprezę, której wy dwaj jesteście największymi przeciwnikami i dzięki której chcecie pokazać jacy to wy jesteście cacy. Na cudzych plecach dobrze się jeździ co?

grengo pisze:

My nie jesteśmy Tobą.

Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czytam ze zrozumieniem kibice Anwilu napisali że zostali zaproszeni na turniej kibiców a nie na MPKK. Turniejem kibiców może być nazwany każdy turniej w którym wystąpią kibice np. tak samo mam prawo nazwać turniejem mecz kibiców Turowa z kibicami z Anwilu jak Ty możesz nazwać tak MPKK. Więc prosze nie siej zamętu bo Twoje wpisy nie są już nawet śmieszne:/ szanuje Cię jako człowiek ale to co teraz robisz jest poniżej godności każdego :/ i Twoja próba dos*ania któremuś z członków zarządu jest dziecinna :/
PoZdRo dla normalnych kibiców i ludzi

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 15:57 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:

a po co? Sam dość dokładnie opisałeś czego nie chcecie.

Tomczan pisze:
i nie tylko

nie rozumiem o czym piszesz i to zupełnie poważnie. Zapewniam Cię, że nie ja jestem ich autorem, ale przez takie działanie widać, że nie tylko ja jestem przeciwnikiem indolencji, jaką uprawiacie jako zarząd.

Tomczan pisze:

Nic, poza tym, że wielu z tych ludzi jest członkami KK TUR.

Tomczan pisze:

Interesująca propozycja - rozważymy ją na zarządzie.

Tomczan pisze:

Ależ naturalnie, że macie prawo organizowania czego tylko chcecie, ale zaproszenie na mecz, o którym piszesz nie jest tym samym co zaproszenie na turniej, o którym piszą kibice Anwilu. A z tego co się orientuję nie jest organizowany żaden turniej poza VI MPKK, bo w moim rozumieniu turniej to impreza, w której udział biorą przynajmniej trzy drużyny. Prawda?

Tomczan pisze:
Podaj źródło!!! Gdzie jest mowa o jakiś Mistrzostwach??

http://www.h1ultras.tk/

Tomczan pisze:
A Ty kim jesteś???

Człowiekiem, członkiem KK TUR, właścicielem firmy, mężem, ojcem, ojcem chrzestnym, wujkiem, itd...

Tomczan pisze:

Jedyne jakie posiadam to: medal za zajęcie II miejsca w II MPKK oraz puchar za zdobycie I miejsca w wędkarstwie spinningowym na otwarciu sezonu Witka 2004'.
Oprócz tego posiadam tytuł Mistrza Polski KK w dopingu zdobyty w Pruszkowie oraz dwa tytuły Mistrza Polski w koszykówce jako ówczesny prezes KK TUR.

Tomczan pisze:

Uwierz mi, że bliżej niż Ci się Tomciu wydaje.

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:

No właśnie, bo to ja podałem taką a nie inną informację, a kibice Anwilu celowo ją sobie wymyślili, aby wprowadzić zamęt w naszych szeregach.

Tomczan pisze:

My nie jesteśmy Tobą.

Ja wam Tomku du..y nie obrabiam, to Ty ją sam sobie obrobiłeś swoim pismem. O ile nie jesteś w stanie tego zrozumieć, to przykre.

Tomczan pisze:

Zapewniam, że będę.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 16:21 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Być może całe zamieszanie powstało w skutek takiego a nie innego zapisu na forum Anwilu.
Autor zamiast użyć wyrazu"mecz" wpisał "turniej" a dalej to już jakos poszło.
Proponuje wszystkim zielona herbatkę dla spokojnosci i lekkiego wyciszenia się. :smt058

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Turniejem kibiców może być nazwany każdy turniej w którym wystąpią kibice np. tak samo mam prawo nazwać turniejem mecz kibiców Turowa z kibicami z Anwilu

Za Wikipedią:
Turniej (st.niem. turnei) – rozgrywki sportowe, indywidualne lub drużynowe o mistrzostwo.

Jak więc widzisz niewłaściwym jest nazwanie jednego meczu pomiędzy kibicami turniejem.

BR3MEK pisze:
szanuje Cię jako człowiek ale to co teraz robisz jest poniżej godności każdego

Bremek ja również szanuję Cię jako człowieka, ale co takiego robię poniżej godności?

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 4:10 pm ]
Cytuj:
Być może całe zamieszanie powstało w skutek takiego a nie innego zapisu na forum Anwilu.
Proponuje wszystkim zielona herbatkę dla spokojnosci i lekkiego wyciszenia się. :smt058

Jestem "ZA".
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 16:14 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Avaddon18 napisał/a:
Zrozumcie panowie , niektorych osob nie informuje sie o pewnych sprawach bo potrafia robic tylko i jedynie syf a nawet barw na mecz zalozyc nie potrafia.

Rozumiem ,ze teraz"bijesz"do mnie.Sory ale wydaje mi sie,ze na tym meczu jesli chodzi o doping dalem z siebie wszystko.Czyli rozumiem,ze jeseli nie mialem na sobie koszulki w barwach Turowa to ch*j ze mnie nie kibic tak?Czyli moze lepiej w moim przypadku bylo sie nachlac i nie wejsc na hale i wtedy tematu by nie byloby.Na zdjecich z meczu nie bylo by kretyna w szarej bluzie ktory ciagle morde piluje tylko wszyscy piekni czarno-zieloni tak?
A druga sprawa nie jestem niczyim informatorem czy tam kablem tylko zwyklym kibicem tej samej druzyny co wy.

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 6:06 pm ]
iej.Tomski napisał/a:
Grengo ,na jednym ze zdjeć w hali Anwilu widać Tomasza S."Johnny".Głowy nie dam że to on.Wzrok juz nie ten,ale ta charakterystyczna figura wskazuje na Tomka
Byc może to on ,jako członek komitetu organizacyjnego wręczył zaproszenia na turn

Tomski uwiez mi,ze mnie to napewno bys rozpoznal na kazdym mozliwym zdjeciu nie pekaj:)

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo alez prosze cie nie mam co sie ukrywac : Łukasz Mańko.

Cytuj:
Kolejny błąd, bo to ja zostałem Przewodniczącym Komitetu Organizacyjnego VI MPKK.

Mowy o MPKK nie bylo uwiez mi.

Cytuj:
Tomczan napisał/a:

Ciezko zalozyc osobny temat?? Potrzeba zebrania zarzadu??
Ehhh to masakryczne. Jak bedziesz chcial za przeproszeniem pierdnac takze wpierw na zarzad poczekasz??

Cytuj:
No właśnie, bo to ja podałem taką a nie inną informację, a kibice Anwilu celowo ją sobie wymyślili, aby wprowadzić zamęt w naszych szeregach.

O nie , ty ta informacje tak podebrales pod siebie ze nawet slowa " TO NIE BYLO ZAPROSZENIE NA MPKK" nie dzialaly na ciebie.

Cytuj:
Bremek ja również szanuję Cię jako człowieka, ale co takiego robię poniżej godności?

Jedno zaproszenie na mecz nazywasz zaproszeniem na MPKK , podnosisz raban o NIC. Co wiecej podnosisz ten raban o cos co ciebie nie dotyczy.

Cytuj:

Jesli po jednym zlym slowie u nas powstaje burza z piorunami , i oberwaniem chmury to znaczy ze jest z nami zle.

@ Do Johnego

Cytuj:
Rozumiem ,ze teraz"bijesz"do mnie.Sory ale wydaje mi sie,ze na tym meczu jesli chodzi o doping dalem z siebie wszystko.

Jesli chodzi o doping na meczu z Anwilem mimo tego ze hala "nas wybuczala" zachowalismy sie naprawde solidnie, nie czekalismy na przerwy. walilismy okrzyki w ich doping.

Cytuj:
Czyli rozumiem,ze jeseli nie mialem na sobie koszulki w barwach Turowa to ch*j ze mnie nie kibic tak?

Nie,bylo to ironiczne odniesienia sie do grenga.
Ty o ile sie nie myle miales koszulke z napisem PGE Turow Zgorzelec.

Cytuj:
A druga sprawa nie jestem niczyim informatorem czy tam kablem tylko zwyklym kibicem tej samej druzyny co wy.

Ja takze jestem kibicem. I akurat ciebie nie nazwalem kablem itd co wiecej nie poruszylem tematu tego kto poinformowal grenga

Nie mam nic do nikogo ale ludzie szanujmy sie.
Grengo robicie MPKK ( mnie to nawet cieszy) , ktos robi mecz z Anwilem. USZANUJMY TO.
NIE SKACZMY DO SIEBIE Z KRZYKAMI , PAZURAMI I ZEBAMI. TO SENSU NIE MA.

NA MECZU Z ANWILEM BYLO WIELU FORUMOWICZOW I WG MNIE MIMO TYCH SPIEC ( NIEKOTRYCH POZNAJE DOPIERO) FORUMOWYCH BYLO OK.

ZACHOWUJMY SIE JAK KLUB , JAK WSPOLNOTA A NIE KAZDY KAZDEMU NOGE PODSTAWIA.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomski pisze:

Tak właśnie pomyślałem, gdy dzwonił do mnie Mrówa, pytając o co chodzi???!!!
Niestety Krzysiu, JAK I POPRZEDNIO, wyciągnął zbyt pochopne wnioski zamiast poczekać, spytać i przemyśleć.
Mam nadzieję, że dyskusja na ten temat się skończy po tym wpisie.
Chyba już wystarczy tych inwektyw.

Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Cytat:
Tomczan napisał/a:

Ciezko zalozyc osobny temat?? Potrzeba zebrania zarzadu??
Ehhh to masakryczne. Jak bedziesz chcial za przeproszeniem pierdnac takze wpierw na zarzad poczekasz??

Powiem Ci drogi Łukaszu, że jestem aktualnie co najmniej chamski. Skoro jednak nie potrafisz sobie w główce poukładać, dlaczego Grengo potrzebuje zebrania zarządu do otworzenia tematu na tym forum, to Ci powiem. Otóż weź pod uwagę, iż być może Komitet Organizacyjny MPKK nie chciałby, aby tematy dotyczące MPKK były poruszane na forum kibiców Turowa. Być może zamiast otwierać osobny temat tutaj, otworzą osobne forum gdzieś indziej. Dlatego właśnie Grengo nie podejmie takiej decyzji sam, ale przedyskutuje to i zadecyduje razem z resztą Komitetu.

A co to Twojego retorycznego pytania, to uważam je za debilne. Jeśli taki jest Twój poziom rozmowy i inteligencji, to ja rezygnuje z polemiki z Tobą.
Mam jednak nadzieję, że się mylę.

Avaddon18 pisze:
Cytat:

Jedno zaproszenie na mecz nazywasz zaproszeniem na MPKK , podnosisz raban o NIC. Co wiecej podnosisz ten raban o cos co ciebie nie dotyczy.

Jeśli czytasz ze zrozumieniem, to ta sprawa Grenga obchodzi. Po 1. Jest w Przewodniczącym Komitetu Organizującego MPKK, a po 2. jest członkiem KK.

Biorąc pod uwagę 1. - to mógł być wku*wiony, że ktoś się "próbuje" podpiąć pod niego (być może się mylił, nie wiem).

Po 2. - być może chciałby zagrać w takim "turnieju" z jedną drużyną przeciwną.

Dlatego uważam, że ta sprawa go dotyczy i ma możliwość wypowiedzi na jej temat. Zresztą wypowiadać to tu się może każdy i nie Ty o tym decydujesz (na szczęście).

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 19:26 przez tur16, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

TY TOMCZAN a moze na JOHNA nie ma rozmiaru koszulki i moze jest mu teraz przykro ze przed cała polską napisałes ze On nie kibic bo bez koszulki moze teraz zamknął sie w sobie przez ciebie!!!!!
A tak na powaznie to ty chyba w koszykówkę piłka lekarską grałes skoro nie chcesz robic MPKK i wazniejsze jest dla ciebie i kolegów kupienie nowych koszulek narobisz sobie wstydu na cała Polske ale wydaje mi sie ze tacy ludzie jak ty nie wiedzą co to jest!!!
PONTON gamoniu jak sprzedawałes bilety to trzeba było dac znac tez bym cos wziął(swoją drogą chłopina pewnie chciał dorobic do marnej pensji)
Grengo tez pewnie sie zarobił na sprzedazy bo widziałem ze nowe skarpetki ma!!
A tak na powaznie -Kto to jest ten TOMCZAN i czego on chce na nie swoim podwórku???????
pozdr

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.