Robert Gruszecki pisze:
Widzę że jesteś ogromnym przeciwnikiem tego sportu w Zgorzelcu
Ależ NIE !!!
Robercie Gruszecki prawdopodobnie umknęło Twojej uwadze moje zdanie wpisane w wątku, lub uważasz, że koszykówka to nie sport.
Jeśli tak, to zrozumiałym jest Twoje stwierdzenie. Niemniej jednak ja napisałem tak:
Grzegorz pisze:
Nie jestem przeciw koszykówce. To jest sport ale uważam, że za mało ludzi w Zgorzelcu trenuje koszykówkę i za mało gra w niej mieszkańców Zgorzelca.
Oznaczało to nie mnie, nie więcej, niż to, że nie jestem przeciw sportowi. Ja nawet nie jestem przeciw kibicowaniu.
Nie jestem przeciw uprawianiu sportu przez mieszkańców Zgorzelca a jedynie martwi mnie to, że tak mało osób uprawia różne, w tym koszykówkę, dyscypliny sportowe.
Wkładanie mi więc w moje usta Twoich wyimaginowanych domysłów jest co najmniej nieetyczne. No chyba, że chcesz abym w ten sam sposób przedstawił twoje wypowiedzi, co nie byłoby trudne.
Robert Gruszecki pisze:
Dlaczego chcesz im to zabrać , jaki masz w tym cel ?
Nikomu nic nie chce zabrać.
Popieram sport i uprawianie jego przez wszystkich bez względu na wiek, płeć orientację seksualną, wyznanie czy przynależność partyjną.
Robert Gruszecki pisze:
Grzesiu - gdybyś kiedykolwiek miał kontakty z menadżerami zespołów
Miałem z nimi kontakty.
Wiem również jedno.
Jeśli płacę, to wymagam.
Jeśli podpisuję kontrakt, to na określonych warunkach.
Pilnuję później przestrzegania podpisanych warunków..
Prawdopodobnie nie miałeś nigdy do czynienia z podpisywaniem kontraktów oraz ich późniejszą realizacją, więc nie rozumiesz, co to są umowy i ich realizacja.
Rozumiem, że również nie wiesz co wiąże się z niedotrzymaniem umów lub warunków kontraktów.
kola67 pisze:
Mam nadzieję, że mówisz we własnym imieniu, bo ja jakoś nie czuję się związany z tym Festiwalem.
Kola ja mówię w imieniu kilku tysięcy ludzi odwiedzających corocznie Festiwal Grecki i swoim oczywiście też.
kola67 pisze:
Mieszkam w Zgorzelcu od urodzenia i jakoś nie przypominam sobie, żeby była mowa o Festiwalu Piosenki Greckiej i jego twórcy w czasach, kiedy powstała u nas sekcja koszykówki.
Czy mówisz o koszykówce i czasach, w których udział w koszykówce brali Boryca, Stasiaczek, Młynarski i inni oraz trener .......?
Jaki trener ???
Skąd pochodzi były trener WSPANIAŁYCH ZGORZELECKICH KOSZYKARZY?
Dla ułatwienia dodam, że na imię ma ... chyba…..
TAKIS
...
...
Robert Gruszecki pisze:
Ta hala jest potrzebna między innymi do tego aby Zgorzelec szedł do przodu , oprócz meczów będzie tam można organizować wiele dodatkowych imprez , koncertów , festiwali które w sumie przyczynią sie do rozwoju Zgorzelca - między innymi Twego Zgorzelca
a będzie nas stać na utrzymanie jej?
Czy prowadziłeś jakąś symulację przychodów i kosztów?
Samo mieć halę .... to wg mnie stanowczo za mało.
kola67 pisze:
Oczywiście nie mam nic przeciwko Festiwalowi, ale jednak bardziej utożsamiam się z koszykówką.
Ok ..\
To ja przyjdę potrenować koszykówkę a Ty przyjdziesz na Festiwal Grecki i następnie wymienimy się poglądami i wrażeniami. Z pewnością będą twórcze.
P
G
i chciałbym nieśmiało donieść, że już za 294 dni ..