Dzisiaj jest 09 lip 2025, 13:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Cytuj:
A gdyby tak dorzucić zmianę zarządu to normalnie wtedy bym z gołą d.... dookoła hali biegał w imię radości. :smt030

To pamiętaj, że osobiście Cię nagram :P i później wrzucę na YouTube na kanał prowadzony przez Ciebie ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
;O i wtedy niepotrzebny jest kostium maskotki ( o ktorym byla mowa juz pare miesiecy temu )

Maskotka jest kolejną wpadką Pana Prezesa.
Niestety , obiecał a słowa nie dotrzymał.
Dobrze że zawodnicy podpisują kontrakty bo jeśli pan prezesuro ma taki zwyczaj dotrzymywania słowa to byśmy ich po pierwszych 2 miesiącach stracili i sami musieli biegać po boisku :smt026 :smt026

Cytuj:
To pamiętaj, że osobiście Cię nagram

A pfff
Nie zgadzam się na publikację moich pośladów xD
Chyba żebym je pomalował u dziewczyn na barwy klubowe :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Dobrze że zawodnicy podpisują kontrakty bo jeśli pan prezesuro ma taki zwyczaj dotrzymywania słowa to byśmy ich po pierwszych 2 miesiącach stracili i sami musieli biegać po boisku :smt026

Ew. nasz prezesik by gral jako hmm ... zmiennik Wrighta :smt044

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 23:24 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Ew. nasz prezesik by gral jako hmm ... zmiennik Wrighta

Raczej zmiennik zmiennika osoby podającej ręcznika.

Dobrze jest jeśli zna on chociaż słowo koszykówka.

Tytuł:
gaduła
gaduła

A ja z innej beczki... Czy KK zamierza pokazać protest przed szerszą publicznością? Okazja będzie przy najbliższy meczu. Białe chusteczki w ręku, wykrzykując Jasiu, Stasiu, Grzesiu i Koza. My was tu nie chcemy? Jedźcie do domu! Czy wy nie widzicie, że oni sprowadzają Turów na dno? KK będzie patrzał na to ot tak? Witka pokazał, że ma jaja i powiedział prawdę! Jeżeli prezes KK nic nie zorganizuje, tzn. tylko jedno, że też nie ma odwagi i boi się przeciwstawić PO... Idźmy za przykładem tych co robią dla nas show - koszykarzy, którzy grali dla nas. KK powinien tez podczas meczu wykrzyczeć kilka razy : ROBERT WITKA - jesteśmy z Tobą!
Od kilku meczy już była niepokojąco niska frekwencja, teraz po zamieszaniach będzie jeszcze mniejsza... Ot tak jest jak człowiek od basenów i upadających sklepików spie* poprzez politykę klub, który zapisał się w historii PL koszykówki... Tomczan odpowiesz coś, czy robicie jakiś protest? Czy odpowiedzi udzielisz na zebraniu tylko?
Drużynie kibicować jak najbardziej, to nie ich wina, że na stołkach siedzą ciemnoty! Ale kibice jeżeli nie pokażemy swojego niezadowolenia, to na prawdę wylądujemy w I lidze - jak nie niżej... Bolesne, ale prawdziwe. Szanować trzeba pracę Krygiera, Filipovskiego& Bobana, a przede wszystkim śp. Zbigniewa Kamińskiego - dla Nich powinniśmy pokazać, że już za daleko brną "działacze" i jeżeli nie będzie żadnego protestu, to i KK się ośmiesza, bo to już kpią nawet z nas - z kibiców swoimi zasranymi zagrywkami politycznymi, mając nas głęboko w poważaniu. Skoro kilka głów nie szanuje większego grona, dlaczego mamy ich szanować? Dają się posuwać, bo PO na czele, a G.$. włada - kpina, kpina! Jak człowiek o 0 wiedzy o koszykówce zostaje prezesem? Gdzie jego honor? Poszedł dla pieniędzy i układów politycznych... Czekam co zrobi KK w tym kierunku. Życzę powodzenia.

/EDIT:
Skoro mecz w TV, to cała śmietanka PO będzie prawdopodobnie, czyli jest wielka okazja, aby pokazać gdzie mamy PO za to co robią z NASZYM TUROWEM. Ludwiś, G.$. i inni powinni być odpowiednio przywitani. Ale jak pisałem... Wszystko zależy od KK...

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 0:29 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan p.......ć jakieś spotkania z Michalskim,będzie tylko oczy mydlił, a zresztą i tak nie byłoby mnie bo jak go widzę to mi ziemniaki czwórkami z piwnicy wychodzą. Jestem za nie wchodzenie na pierwszą kwartę i pozostawieniem transparentu na sektorze:Robert dziękujemy za wszystko:a po wejściu jest dobrym pomysłem przez 2-3min skandować imię Robert Witka. Już widzę głupią minę prezesiny, chociaż twierdze że nie będzie na meczu bo coś mu wypadnie,już sra pod siebie ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam;

Muszę przyznać, że jestem zbulwersowana takim potraktowaniem Roberta Witki i nie mogę tego zaakceptować, w jaki sposób się z nim rozstano.
Pamiętam ile Robert zrobił dla nas - kibiców w poprzednich sezonach ! Ile radości dostarczył nam razem z innymi zawodnikami!
I teraz tak Go potraktować za jedną niefortunną wypowiedź? To porażka władz klubu!
Nieelegancko i niesprawiedliwie. Takie jest moje zdanie.

W związku z tym, że chcę też wyrazić sympatię dla Roberta, to myślę o tym, żeby przygotować transparent z napisem: Robert wróć!!!!!

Jestem kibicem KK Tur i myślę że mam do tego prawo i będę mogła wnieść legalnie ten transparent na halę na mecz. Nie chcę też tego robić potajemnie.

Poza tym uważam, że my jako kibice KK powinniśmy zająć stanowisko w tak dramatycznej sytuacji naszej drużyny.
I tu mam uwagę do nowego oficjalnego forum KK Tur: tyle się dzieje a na tym forum panuje jakaś niezrozumiała cisza..

Nie jestem tam zarejestrowana, zawsze pisałam w obecnym forum (i tylko wtedy, gdy było to uzasadnione) więc tutaj pytam Tomczana: jakie kroki oficjalne podejmie zarząd KK żeby wyrazić swoją dezaprobatę dla zwolnienia Witki i ogłosi to oficjalnie na stronie "oficjalnego forum" KK?
Chciałabym, abyśmy my jako członkowie Stowarzyszenia KK Tur mieli wiedzę w tym temacie i działali wspólnie. Jaki kształt będzie miał nasz protest i czy w ogóle jest coś planowane.

Nasze Stowarzyszenie działa na rzecz wspierania zawodników KS Turów, więc zróbmy coś żeby okazać niezadowolenie ze sposobu potraktowania jednego z najdłużej grającego dla Zgorzelca - zawodnika, dwukrotnego kapitana drużyny.

Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator

wie ktos moze czy Rindin zagra w sobotnim meczu?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

w szoku bede jak Rindin zagra w tym sezonie w jakimkolwiek, a nie tylko w sobotnim meczu...

Tytuł:
obserwator
obserwator

no ale teoretycznie zostala "dziura" po Witce wiec moze Rindin ja wypelni....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blair- jakby Michalski miał choćby troche honoru to by nie został POlitykiem ;)

PrzecPolitWSpor pisze:
Tomczan odpowiesz coś, czy robicie jakiś protest?

jaki protest?? tu nie trzeba mieć okularów żeby widziec że Tomczan panicznie boi sie powiedziec cokolwiek złego w kierunku tegomarnego prezesiny... bo autobusu nie zasponsoruje na nastepny wyjazd?? czy moze na ewentualne PO nie bedzie sektora dla KK?? nie umiem nawet określic zaistniałej sytuacji bo o paranoi to mówiłem w momencie gdy Michalski został prezesem klubu, a teraz widząc co sie dzieje to tylko ręce opadaja. tylko podjechać taczką podczas meczu pod Janka, siłą go na nią usadowić i wywieżć z hali przez dolne wyjscie :smt026 chyba jedyny sposób żeby zrozumiał że nikt go tu nie chce. najlepiej jeszcze jakby to w TV pokazali to moze by sie rozdmuchała szerzej sprawa pseudodziałaczy w tym mieście

Tytuł:
obserwator
obserwator

gregor-85 pisze:
Blair- jakby Michalski miał choćby troche honoru to by nie został POlitykiem ;)

PrzecPolitWSpor pisze:
Tomczan odpowiesz coś, czy robicie jakiś protest?

jaki protest?? tu nie trzeba mieć okularów żeby widziec że Tomczan panicznie boi sie powiedziec cokolwiek złego w kierunku tegomarnego prezesiny... bo autobusu nie zasponsoruje na nastepny wyjazd?? czy moze na ewentualne PO nie bedzie sektora dla KK?? nie umiem nawet określic zaistniałej sytuacji bo o paranoi to mówiłem w momencie gdy Michalski został prezesem klubu, a teraz widząc co sie dzieje to tylko ręce opadaja. tylko podjechać taczką podczas meczu pod Janka, siłą go na nią usadowić i wywieżć z hali przez dolne wyjscie :smt026 chyba jedyny sposób żeby zrozumiał że nikt go tu nie chce. najlepiej jeszcze jakby to w TV pokazali to moze by sie rozdmuchała szerzej sprawa pseudodziałaczy w tym mieście

tez mi sie wydaje ze Tomczan sie boi

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak już pisałem Witkę trochę poniosło w tym wywiadzie. Fakt, że powiedział prawdę, ale jak to się mówi "nie sra się we własne gniazdo". Rozumiem, że poleciał po szczerości, ale moim zdaniem mógł sobie oszczędzić kilku zdań. Jednak nie wydaje mi się, że jest to powód, żeby zwolnić zawodnika w tak chamski i prostacki sposób!!! Zarząd zachował się najgorzej jak tylko mógł, ale dzięki tamu potwierdził nam brak profesjonalizmu... Może Witka nie notował satysfakcjonujących statystyk, ale był częścią tego zespołu dłużej niż ten cały nieudany zarząd. W związku z tym należy mu się szacunek... Z resztą reszcie zawodników również się on należy, więc nie wydaje mi się, żeby wejście na hale podczas 2-giej czy 3-ciej kwarty było dobrym rozwiązaniem... Proponuję skandowanie "Robert Witka" jak najczęściej podczas meczu, buczenie podczas przedstawiania gości (na pewno będzie ich trochę, w końcu mecz idzie w telewizji) i oczywiście transparenty! Proponuję wyznaczyć konkretny termin i miejsce spotkania przed meczem, żeby zrobić transparenty itp. Termin musi być konkretny, bo dopóki będziemy pisać "trzeba zrobić to i to", ale nie umówimy się konkretnie to nic z tego nie wyjdzie.
Kiedyś już o tym na forum pisałem, ale nie było odzewu. Proponuję jeszcze raz, żebyśmy napisali list do sponsora. Musimy w nim zawrzeć to co nam się nie podoba, napisać czego oczekujemy, prosić o ustosunkowanie się do przyszłości naszego klubu i przekonać do wymuszenia zmian w zarządzie. Argumentem może być fakt, że obecni włodarze robią antyreklamę dla PGE. Myślę, że zbliżające się wybory pomogą nam osiągną cel...:) Taki list moglibyśmy przekazać do mediów oraz KK innych klubów z prośbą o wsparcie.
Wątpię, żeby nasz KK zrezygnował ze "strategii brązowego języka" wobec zarządu, więc jeśli sami nie zaczniemy działać to nic z tego nie będzie.
Teraz pytanie! Kto potrafiłby napisać dosadne, ale kulturalnie pismo do PGE? Ja próbowałem, ale chyba nie jestem do tego stworzony:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pawlik pisze:
zwolnić zawodnika w tak chamski i prostacki sposób!!!

jaki prezes taki sposób zwolnień

badyl pisze:
tez mi sie wydaje ze Tomczan sie boi

bo to widać gołym okiem... każdy kto byłby prezesem KK a nie KKPO to w obecnej sytuacji zająłby jasne dla wszystkich stanowisko, a tu Tomczan gra na dwa fronty. niby jest prezesem KK i jest z kibicami ale z drugiej strony nic w tej sytuacji nie robi i boi sie nawet wypowiedzieć(co nie zdarzało mu sie w kierunku innych użytkowników tego forum). zupełnie tak jakby chciał mieć dla siebie karte przetargową która mogłby sie pozniej podlizać Michalskiemu że on przeciez złego słowa nie powiedział o nim.. tylko po co?? obaj prezesi sie nadają na swoje stanowiska jak szachista na bramkarza..

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 10:37 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ja bym widział na hali transparent:

Chcemy dymisji zarządu KS Turów!

albo Prezesie Michalski zwalniamy Cię!

albo PGE prosimy o pomoc!

Co do pisma do PGE, to w grę wchodzi wyłącznie takie podpisane przez kibiców i to w sporej liczbie. Albo cos w stylu "listu otwartego" i podesłanego np. do gazety ogólno krajowej oraz do zarządu PGE. Najlepiej, aby taki list czy apel napisał oficjalnie klub kibica KKTUR. Inaczej będziemy niewiarygodni no chyba, że podpisałoby go parę setek ludzi.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.