przekorny pisze:
Rozbrykałeś się,...
Szukasz zależności pomiędzy wypowiedziami forumowiczów na te czy inne tematy a ich rzeczywistymi intencjami??? Pomogę Ci...

WOW widzę że trafiłem, "Uderz w stół a nożyce się odezwą"
przekorny pisze:
Global Tur ----> Restauracja "Kaprys"
żona głównego aktora sceny politycznej PO w regionie ----> żona głównego (ostatnio) piewcy pomysłów burmistrza z PO......

Tutaj To ja Przekorny niestety Ciebie nie rozumiem i obawiam się, że czegoś na mnie szukasz ale Ci nie wychodzi. Przykro mi, nietrafione. Szukaj dalej, jak coś to mogę Ci pomóc, zapytaj - odpowiem. Nie będziesz błądził. Z taka pozycją nie wypada! Twoje informatorki są nieco nierzetelne.

Zresztą odkrywasz karty
przekorny pisze:
Domyślasz się podejrzenia źródeł interesowności "lobbowania" w tym przypadku..???
TAK - domyślam się i chciałbym, aby kwestia budowy czy rozbudowy hali była ponad podziałami politycznymi i biznesowymi.
przekorny pisze:
Postaraj się może nieco stonować swoje wypowiedzi... Łatwo jest rzucać oskarżenia, dużo trudniej bronić się przed nimi. A zwłaszcza wykazać, że są bezpodstawne...

Niestety, ale jeśli ktoś zgrywa się na altruistę a zarazem z uporem "maniaka" lobbuje za dużą inwestycją i to w dodatku o niepewnej przydatności czy funkcjonalności dla miasta. To mi włącza się wewnętrzny opór. Forum jest odpowiednim miejscem na pisanie o własnych wątpliwościach i spostrzeżeniach.
Grzegorzu życzę Ci jak najlepiej - jesteś wytrwałym człowiekiem (czego się nie robi dla pieniędzy) i mam nadzieje że uda Ci się dojść do nieba ( oczywiście w odpowiednim wieku) za ten altruizm, wewnętrzne dobro, miłosierdzie i za walkę o sprawiedliwość społeczną.