Dzisiaj jest 17 cze 2025, 21:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ludzie się Was boją - w ten sposób wielu osobników do siebie nie przekonacie - chyba tylko tych, którzy chcą się dowartościować i poczuć siłę grupy.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

dr Jack Kill pisze:
A czy słyszałeś o propagowaniu Słowiańskich tradycji w mediach masowych??
już Gomułka propagował te rzeczy, nawet rockowe zespoły grały na ludowo. Obecnie, jak się wie i nastawi radio na odpowiedznią stację o odpowiedniej godzinie, może ludowych przyśpiewek słuchać do woli.
gobo007 pisze:
Trzeba pamiętać o tym, że Polak jest zawsze zachłanny.
tu się pozowolę sobie, nie zgodzić. Zachłanność nie jest związana szczególnie z jakąś nacją, choć procent zachłanności w różnych narodach bywa różny, w zależności głównie od stopnia stabilizacji i zamożności społecznej.
dr Jack Kill pisze:
NOP to nie tylko ludzie z ulicy. Jest tam wielu dobrych Polaków, którzy mają swoje idee.
Podaj mi proszę, definicję 'dobrego Polaka', bo bez tego ani rusz odnieść się do pozostałych poruszonych kwestii.
CICHY pisze:
Może nie uwierzysz ale bardzo duża część społeczeństwa utożsamia się z naszymi poglądami
możesz to jakoś poprzeć, jakimiś dowodami, żeby nie być gołosłownym? Bardzo duża, tzn. ile? 30%, 20, 10?
dr Jack Kill pisze:
Najpierw Polska. Tego też uczę mojego syna.
Wychowanie patriotyczne niczego złego nie uczy, pod warunkiem wszakże, że zachowany bywa umiar. Dla mnie 5 latek śpiewający hymn nie jest przejawem takiego umiaru. Ale to mój pogląd osobisty.
dr Jack Kill pisze:
Nie idzie tu o rasizm. Tylko o wciskanie na siłę obcej kultury.
każde 'wciskanie' (tzn. chodzi pewnie o ponadnormatywną obecność produktów 'obcej kultury' w polskich mediach) jest wieloznaczne: czy chodzi o proporcję procentowego udziału w mediach tańców góralskich w stosunku do utworów rapowych, czy może o inne kryteria? Myślę, że największy udział ludowej kultury polskiej jest w TV Trwam i Radiu Maryja, mediach o zasięgu ogólnopolskim. Bo nie chodzi chyba dr Jack Kill'owi o równomierne nasycenie wszystkich polskich mediów wyłącznie produktami polskimi?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Wychowanie patriotyczne niczego złego nie uczy

a ja ośmielę się postawić dość karkołomną tezę, że patriotyzmu nie można nauczyć. W patriotyzm trzeba wrosnąć. Patriotyzm to oddanie własnej ojczyźnie i chęć ponoszenia za nią ofiar, charakteryzuje się też przedkładaniem celów ważnych dla ojczyzny nad osobiste, a często także gotowością do poświęcenia własnego zdrowia lub życia (to wg Wikipedii) a tego nie można się nauczyć tak jak wierszyka "kto ty jesteś" i stwierdzić, że jak wierszyk naumiany to kolejny punkt w rubryce "patriotyzm" zaliczony. Najpierw należy obdarzyć szacunkiem ludzi, którzy wokół Ciebie mieszkają, polubić miejsca, w których się wychowujesz a z czasem pojawia się takie coś jak chęć otoczenia opieką tego wszystkiego i potrzeba chronienia i to nie tylko przed fizycznym wrogiem.
Summa Summarum patriotyzm pojawia się sam gdy wszystkiego innego dobrze się człek nauczył.

A wracając do tematu... ostatnio odbyła się jakaś parada. I tak się zastanawiam, czy jest jakaś korelacja między zniesmaczeniem przy oglądaniu wystawy o aborcji i oglądaniem parady seksualnej. Jedni są zniesmaczeni tym inni tamtym i każdy ma swoją racje...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Ludzie się Was boją - w ten sposób wielu osobników do siebie nie przekonacie - chyba tylko tych, którzy chcą się dowartościować i poczuć siłę grupy.

Temat tego wątku jest zgoła inny.
Poniżej zdjęcie .Powiedzcie czy "demokracja "tak ma wyglądać?
Jeśli oni są normalni to ja już mogę zostać HOMOFOBEM.
]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Powiedzcie czy "demokracja "tak ma wyglądać

CICHY, to nie jest demokracja, przeczytaj co to jest demokracja.
A swoją drogą nigdy takich nie rozumiałem i nie zrozumie. Ja jako normalny, nie robię pochodów, żeby pokazywać swoją seksualność. Pedalstwo powinno być uznane za chorobę psychiczną...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Marcopollo pisze:
Ja jako normalny

He He a to dość subiektywna ocena - Wg jakiej normy?

Marcopollo pisze:
nie robię pochodów, żeby pokazywać swoją seksualność

Czyli nigdy nie prężyłeś się przed kobietami? Nie dbałeś o własny wygląd? Jeśli nie to albo masz obleśny bęben i brudne paznokcie o żółtych zębach nie wspomnę albo rodzice wybrali Ci wybrankę życia :P ...Przypomnij sobie lekcje biologii z zalotów czy godów samców przed samicami. Puszenie piórek wróbli, a lanie na siebie perfum czy ubieranie obcisłej koszulki, o higienie nie wspomnę jest jednym a tym samym. Zresztą nawet jeśli masz juz żonę to nadal powinieneś robić swoiste "pochody" pokazując swą seksualność oczywiście przed nią :grin: INACZEJ BĘDZIESZ ZWIOTCZAŁYM ŚMIERDZĄCYM GRUBASEM a nie facetem.

Aaaaa wracając do tematu to mniejszości zawsze manifestowały swą odmienność tylko dlatego iż sa odmienni np:

Ostatnio zmieniony 20 lip 2010, 9:09 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
He He a to dość subiektywna ocena - Wg jakiej normy?

Kurcze no mojej normy, własnej :lol: Obawiałem się tego pytania ;)
Dr. Dre pisze:
Czyli nigdy nie prężyłeś się przed kobietami? Nie dbałeś o własny wygląd?

Uprościłeś to bardzo, dbanie o wygląd to nie jest pochód i pokazywanie wszem wobec, że jestem normalny w swoich poglądach jeśli chodzi o pociąg seksualny, były to zawsze kobiety są i będą, a myśl o bliższych stosunkach z tą samą płcią przyprawia mnie o mdłości.
Dr. Dre pisze:
INACZEJ BĘDZIESZ ZWIOTCZAŁYM ŚMIERDZĄCYM GRUBASEM a nie facetem.

No do grubasa mi bardzo ale to bardzo daleko 184 cm i 75kg hehe.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Marcopollo pisze:
a myśl o bliższych stosunkach z tą samą płcią przyprawia mnie o mdłości.

DZYZYSSSSSS a po jaką cholerę myślisz o BLIŻSZYCH STOSUNKACH Z TĄ SAMĄ PŁĄCIĄ???!!! 8)

Ja myśle tylko o stosunkach z płcią przeciwną 8) znaczy się z Tobą Karolcia :D

Nawet, jeśli widzę gościa przekręconego (geja) to nie myślę o tym, że będę się z nim bzykał...halloooooo!!!! coś tu z kogoś wyszło 8) Postrzegam go jako zjawisko, „dre” z nich łacha. Czasem nawet doprowadzają mnie do śmiechu, bo co jak co ale są barwni jak papugi czy kanarki, a broń mnie ... nigdy nie miałem ochoty bzykać kanarka.

Dziwi mnie, (tak na poważnie) fakt, iż zatwardziali heteroseksualni ( w gadce) tak często pokazują zdjęcia gejów ( lubią na nie patrzeć?) Coś mi tu kryptogejostwem zalatuje.

Ostatnio zmieniony 20 lip 2010, 9:58 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Nawet, jeśli widzę gościa przekręconego (geja) to nie myślę o tym, że będę się z nim bzykał...halloooooo!!!! coś tu z kogoś wyszło Postrzegam go jako zjawisko, „dre” z nich łacha. Czasem nawet doprowadzają mnie do śmiechu, bo co jak co ale są barwni jak papugi czy kanarki, a broń mnie ... nigdy nie miałem ochoty bzykać kanarka.
Dr. Dre pisze:
Coś mi tu kryptogejostwem zalatuje.
no to się CICHY doczekałeś :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Dziwi mnie, (tak na poważnie) fakt, iż zatwardziali heteroseksualni ( w gadce) tak często pokazują zdjęcia gejów ( lubią na nie patrzeć?) Coś mi tu kryptogejostwem zalatuje.

A mnie dziwi że Ty tak na poważnie.
Chuck Norris jr pisze:
no to się CICHY doczekałeś :grin:

Ano.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

gejom i lesbijkom WSTĘP WZBRONIONY !

Tytuł:
pismak
pismak

Gdzie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

xionc pisze:
Gdzie?

WSZĘDZIE.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Zaczyna mnie intrygować CICHY.

Więc zapytam Ciebie, jakbyś dostał władzę absolutną, w jaki sposób pozbył byś sie ze społeczeństwa homoseksualizmu. Ciężkie roboty w kamieniołomie? Śmierć i eksterminacja, kastracja, elektrowstrząsy, nabijanie na pal, palenie w krematoriach? Wysil wyobraźnię mordercy proszę i opisz to.
:smt028

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
gejom i lesbijkom WSTĘP WZBRONIONY !
a dlaczego to?
przydałby się jakiś przedstawiciel tej mniejszości, dyskusja nabrałaby rumieńców :smt053
a może jakiś kryptogej, lub kryptolesbijka? ktoś się tu przedstawiał jako bi i jego rozmowa z Cichym była bardzo konstruktywna i kulturalna, sam byłem świadkiem. No, ale jak ktoś nie przychodzi w czwartki, to pozbawiony jest tych doświadczeń :grin:
Dr. Dre pisze:
jakbyś dostał władzę absolutną
nawet teoretycznie nie chce mi się rozważać tej opcji

Ostatnio zmieniony 22 lip 2010, 17:03 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.