Czepialski pisze:
W końcu idą po władzę, a nie dla dobra tego czy tamtego! Chodzi im o własne dobro!
Póki co, można zarzucić to co napisałeś naszej lokalnej Platformie Obywatelskiej. Obietnice w większości niezrealizowane, podwyżka wynagrodzenia dla burmistrza (zainicjowana przez radnych z PO), obsadzenie spółek miejskich (i rad nadzorczych tychże) partyjnymi kolesiami i ich rodzinami. To są fakty Panie Czepialski!!!
Teraz "wyprodukowaliście" na potrzeby wyborów nowe obietnice,... które również (o czym dobrze wiecie!) nie zostaną zrealizowane!!! Byle tylko utrzymać władzę, ciepłe posadki i wysokie wynagrodzenia...
To co piszesz o Porozumieniu Prawicy dla Zgorzelca jest natomiast frazesem niczym nie podpartym.
Ja rozumiem wasz strach przed zmianami jakie muszą nastąpić, ale żeby posuwać się do wróżb i konfabulacji to już chyba lekka przesada, nie uważasz???
Czepialski pisze:
Dalej nie wiem, co oznacza nazwa tego lokalnego komiteciku wyborczego.
Jak zdążyłem zauważyć nie interesują Cię odpowiedzi, lecz dyskredytowanie. Puść więc wodze fantazji - jak dotąd wyobraźnia u Ciebie działa na wysokich obrotach wymyślając niestworzone rzeczy, choć z próbą przekonania do swoich teoryjek troszkę gorzej...
Swoją drogą ten, jak to nazwałeś "komitecik", przysparza wam nie lada zmartwień, skoro całą negatywną energię progroniczowcy skierowali właśnie przeciw Porozumieniu Prawicy dla Zgorzelca.