gobo007 pisze:
Może mamy zostać kółkiem wzajemnej adoracji i chwalić wszystkich ze Zgorzelca, którzy udzielają się na forum, "focą" i czasem razem wypijają browarka w lokalu na literkę A?
YELLO_35 pisze:
Nie pijam tam browarka - nie załapię się do kółka

Gobo napisal w "trybie" przypuszczajacym o czyms co nie bedzie mialo miejsca a Ty juz Arski koleczkujesz nas. U nas jest otwarta jak cholera krytyka postepowania. Az czasami niektorym idzie w piety. Szczerosc do bolu bez wzajemnej adoracji.
gobo007 pisze:
Wrzucanie linka do swojego zdjęcia pod pozorem reklamy regionu to dla mnie chwyt poniżej pasa.
Tak to Arski troche wyglada. Wrzucanie linkow do swoich galerii z odpowiednim podpisem uwazam za szczere bo potencjalny odwiedzajacy wie gdzie sie znajdzie po kliknieciu w linka.
Ty linkujesz do "najpiekniejszych miejsc w Polsce" pod pozorem "reklamy rejonu" a tak naprawde jest to Twoje zdjecie. Nie widzialem w Twoim dzialaniu linkowania do zdjec z naszego rejonu, ktore nie byly by Twoje. A to tez bylaby niby analogia do Twojego linka.
Ooo. Na potwierdzenie powyzszego Turek napisal:
turek pisze:
Sęk w tym, że chyba nikt nie ukrywa w tym wątku swych intencji i jawnie reklamuje swe fotki, na których ma (lub sądzi, że ma) coś do pokazania i nie ma w tym zupełnie nic złego
turek pisze:
Myślę, że lepiej Chłopaki odczytali by twe "intencje" Gdybyś napisał wprost: "Moja fotka na wp.pl" i podlinkował ją
O wlasnie

Peace
[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 6:40 am ]Cytuj:
Mój jest bardziej rozległy - np. Liberec czy Drezno też do naszego regionu zaliczam

OK. I nie ma w tym nic zlego jak zlinkujesz tutaj swoja galerie. Tylko do informacji internautow co sie za tym linkiej znajduje...