Dzisiaj jest 27 cze 2025, 18:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 148  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Czemu Arek nie zlinkowales galerii od pierwszego zdjecia?

Bo drugie jest moje - chyba nasze rejony mamy reklamować , a nie obce? Co w tym dziwnego? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To taki wątek do słodzenia sobie? Więcej skromności Panowie:)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
To taki wątek do słodzenia sobie?

tak w sensie ogólnym ten wątek czy ten na wp.pl?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Więcej skromności Panowie:)

OCB? Czemu "Panowie"?? :-?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ok, może jednak liczba pojedyncza byłaby lepszym rozwiązaniem. Wrzucanie linka do swojego zdjęcia pod pozorem reklamy regionu to dla mnie chwyt poniżej pasa - sorry, ale nie wierzę w szczere intencje Yello w tym przypadku.
Uważam, że to zwykła reklama i próba promowania swoich zdjęć pod płaszczykiem promocji Śnieżki i Karkonoszy. Taaaanieeee.
Nie podoba mi się to.
Może mamy zostać kółkiem wzajemnej adoracji i chwalić wszystkich ze Zgorzelca, którzy udzielają się na forum i "focą"? Nie podpisuję się pod tym. Uważam, że zdjęcia powinny bronić się same - bez natrętnej reklamy.
Piotr

Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, 4:49 przez gobo007, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Ok, może jednak liczba pojedyncza byłaby lepszym rozwiązaniem. Wrzucanie linka do swojego zdjęcia pod pozorem reklamy regionu to dla mnie chwyt poniżej pasa - sorry, ale nie wierzę w szczere intencje Yello w tym przypadku.
Uważam, że to zwykła reklama i próba promowania swoich zdjęć pod płaszczykiem promocji Śnieżki i Karkonoszy. Taaaanieeee.

No właśnie - pisz konkretnie ;)

Przeanalizuj moje wątki na Fujiklubie (zgorzelecki , jerzmankowy , górski itp.) , a może zrozumiesz moje intenecje... :roll: Jak poszukasz głębiej to dokopiesz się do moich postów na gazeta.pl - również "promujących" nasz region. Nie liczę na Twoją wiarę w szczerość tych działań , bo to oczywiste , że przy okazji mają one mnie nieco zareklamować. Po co niby byłoby linkowanie do swoich galerii w tym wątku? Kto z linkujących robi to tylko tak sobie? :roll:

gobo007 pisze:
Nie podoba mi się to.

Bogu dzięki nie musi ]:->

gobo007 pisze:
Może mamy zostać kółkiem wzajemnej adoracji i chwalić wszystkich ze Zgorzelca, którzy udzielają się na forum, "focą" i czasem razem wypijają browarka w lokalu na literkę A?

Nie pijam tam browarka - nie załapię się do kółka ;) 8)

gobo007 pisze:
Nie podpisuję się pod tym.

No cóż...nie musisz skoro nie masz co pokazać ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Po co niby byłoby linkowanie do swoich galerii w tym wątku? Kto z linkujących robi to tylko tak sobie?
Sęk w tym, że chyba nikt nie ukrywa w tym wątku swych intencji i jawnie reklamuje swe fotki, na których ma (lub sądzi, że ma) coś do pokazania i nie ma w tym zupełnie nic złego :) Bo i niby skąd mieliby się luzie dowiedzieć, że mam tam coś na moim blogu ciekawego do zaoferowania :roll: a trzeba przyznać, że jest trochę wejść na linkowane tu galerie ;-) Jednak w przypadku tej Twojej Arku fotki, faktycznie mogli to chłopaki odczytać jako zawoalowaną autoreklamę w stylu "patrzcie moja fotka jest na wupecji", bo tak na dobrą sprawę co to za promocja "naszego" regionu, za sprawą jednej fotki najsłynniejszej góry Sudetów? :roll: W dodatku, to nie za bardzo "nasz rejon" to bardziej mieszkańcy i władze Karpacza mogłyby się ucieszyć ;)
Myślę, że lepiej Chłopaki odczytali by twe "intencje" Gdybyś napisał wprost: "Moja fotka na wp.pl" i podlinkował ją :roll: :grin:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

turek pisze:
Myślę, że lepiej Chłopaki odczytali by twe "intencje" Gdybyś napisał wprost: "Moja fotka na wp.pl" i podlinkował ją

Co racja to racja... :-?

Tyle , że umieszczenie fotki na wp.pl to żaden zaszczyt ani wyczyn fotograficzny - o czym akurat oboje doskonale wiemy ;) Nie ma się czym po prostu chwalić :roll:

turek pisze:
...promocja "naszego" regionu...

Mój jest bardziej rozległy - np. Liberec czy Drezno też do naszego regionu zaliczam :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Może mamy zostać kółkiem wzajemnej adoracji i chwalić wszystkich ze Zgorzelca, którzy udzielają się na forum, "focą" i czasem razem wypijają browarka w lokalu na literkę A?

YELLO_35 pisze:
Nie pijam tam browarka - nie załapię się do kółka ;) 8)

Gobo napisal w "trybie" przypuszczajacym o czyms co nie bedzie mialo miejsca a Ty juz Arski koleczkujesz nas. U nas jest otwarta jak cholera krytyka postepowania. Az czasami niektorym idzie w piety. Szczerosc do bolu bez wzajemnej adoracji.

gobo007 pisze:
Wrzucanie linka do swojego zdjęcia pod pozorem reklamy regionu to dla mnie chwyt poniżej pasa.

Tak to Arski troche wyglada. Wrzucanie linkow do swoich galerii z odpowiednim podpisem uwazam za szczere bo potencjalny odwiedzajacy wie gdzie sie znajdzie po kliknieciu w linka.
Ty linkujesz do "najpiekniejszych miejsc w Polsce" pod pozorem "reklamy rejonu" a tak naprawde jest to Twoje zdjecie. Nie widzialem w Twoim dzialaniu linkowania do zdjec z naszego rejonu, ktore nie byly by Twoje. A to tez bylaby niby analogia do Twojego linka.

Ooo. Na potwierdzenie powyzszego Turek napisal:

turek pisze:
Sęk w tym, że chyba nikt nie ukrywa w tym wątku swych intencji i jawnie reklamuje swe fotki, na których ma (lub sądzi, że ma) coś do pokazania i nie ma w tym zupełnie nic złego

turek pisze:
Myślę, że lepiej Chłopaki odczytali by twe "intencje" Gdybyś napisał wprost: "Moja fotka na wp.pl" i podlinkował ją

O wlasnie :)

Peace :D

[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 6:40 am ]
Cytuj:
Mój jest bardziej rozległy - np. Liberec czy Drezno też do naszego regionu zaliczam :)

OK. I nie ma w tym nic zlego jak zlinkujesz tutaj swoja galerie. Tylko do informacji internautow co sie za tym linkiej znajduje...

Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, 6:41 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
akurat oboje doskonale wiemy
ja bym powiedział obaj, no chyba, że Czujesz się kobietą :roll: Coś Ci się pozmieniało? :smt058

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

turek pisze:
ja bym powiedział obaj,

ojtam , ojtam - mała skucha (notabene nie pierwszy raz taka) ;)

turek pisze:
no chyba, że Czujesz się kobietą Coś Ci się pozmieniało?

a tak tylko czasem... ;)

yARO_81 pisze:
Gobo napisal w "trybie" przypuszczajacym

On nie przypuszczał - pytał ;)

yARO_81 pisze:
Ty juz Arski koleczkujesz nas.

Nadinterpretacja Jarku - nawiązałem do tekstu Gobo i tyle. Sam jestem odwiecznym wrogiem gadania o TWA itp. sprawach... :roll:

yARO_81 pisze:
Peace

no właśnie - cokolwiek o znaczy :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

turek pisze:
W dodatku, to nie za bardzo "nasz rejon"

też mi się tak wydaje ]:->
yARO_81 pisze:
a Ty juz Arski koleczkujesz nas.

nie da rydy nas skułeczkować siedzimy przy prostokątnym stole
YELLO_35 pisze:
Tyle , że umieszczenie fotki na wp.pl to żaden zaszczyt ani wyczyn fotograficzny - o czym akurat oboje doskonale wiemy ;) Nie ma się czym po prostu chwalić :roll:

to czemu to robisz? ]:->

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Pikpoczek pisze:
to czemu to robisz?

Po to żeby pokazać jak piękne potrafą być Karkonosze - w tym samym celu tą samą fotkę zamieściłem na Fujiklubie - o czym też tu swego czasu doniosłem. Może w innym stylu ale jednak :roll:

Pikpoczek pisze:
nie da rydy nas skułeczkować siedzimy przy prostokątnym stole

ano chyba , że tak ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
w tym samym celu tą samą fotkę zamieściłem na Fujiklubie - o czym też tu swego czasu doniosłem

Widzialem i pare klatek mi sie podobalo. Powtorzona akcja, tym razem z wp.pl, zbedna...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ludziska dajcie że już spokój. Nie wiem czy zawiść Wami kieruje, czy to raczej zwykłe czepialstwo, ale odpuście... Jak bym wrzucał tu linka do zestawienia zdjęć różnych autorów (w tym m.in. mnie), to też bym jako pierwsze zdjęcie umieścił swoje, bo tak i już - nie widzę w tym nic co mogło by komukolwiek zaszkodzić, nie widzę w tym powodu do kłótni, podziałów, zawiści, zazdrości, szkalowania, gniewu... Wręcz przeciwnie - szacun dla Yello, że jego zdjęcie się załapało, że gdzieś tam został dostrzeżony i pokazany. A zdjęcie samo w sobie - niczego mu nie brakuje, a do tego zarąbiste światło złapałeś Panie Arski :)
Na rozładowanie tych małopozytywnych napięć proponuję obejrzeć moje zdjęcia z soboty z Bolesławca, ze spotkania z basistą VooVoo i z "bardzo obiektywnym" dziennikarzem:

http://qbanez.wordpress.com/2011/05/10/ ... oleslawcu/

Pozdrawiam i nie spinajcie się tak, bo może następnym razem Wam się powiedzie! ;) Czego sobie i Wam życzę :twisted:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 148  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.